مهدی عظیمیمیرآبادی، تهیهکننده سینما و تلویزیون در گفتگو با خبرگزاری حوزه با بیان اینکه مقاومت را میتوان در همه ابعاد هنر اشاعه داد، گفت: برای اینکه بتوانیم نگاهی صحیح به موضوع مقاومت در سینما داشته باشیم باید در ابتدا بتوانیم از این عنوان تعریف مناسبی به دست آوریم. حضرت امام (ره) بیان کردند تا زمانی که پرچم لا اله الا الله در همه دنیا برافراشته نشود مقاومت ادامه خواهد داشت. این سخن حضرت امام به ما میگوید در هر کجایی که ظالم یا مظلومی وجود داشته باشد ما نیز باید باشیم و از حق و مظلوم دفاع کنیم.
وی افزود: بهترین نمود مقاومت در شرایط حال مبارزه علیه رژیم صهیونیستی است که سالهاست با ددمنشی زنان و کودکان را کشته و کشوری را به اشغال خود درآورده است. برای نشان دادن توحش صهیونیستها روشهای مختلفی را میتوان امتحان کرد و در ژانرهای مختلف به موضوع مقاومت نگاه داشت. رسیدن به این خواسته زمانی حاصل خواهد شد که سیاستگذاری کلان فرهنگ و هنر در راستای حمایت از تولیدات ارزشی باشد.
این تهیهکننده تاکید کرد: متأسفانه اقداماتی که هم اکنون در حوزه سینمای مقاومت انجام میشود غیر هدفمند بوده و برنامهریزی خاصی ندارد. این نقصان نیز معمولاً از طرف مدیران رده پایین یا میانی رخ میدهد وگرنه سیاستگذاریهای کلان فرهنگی عموماً از تولیدات مقاومتی حمایت دارند. مشکل دیگری که در حوزه سیاستگذاری وجود دارد به عدم نگاه بلند مدت برمیگردد. در این رابطه برنامهریزیها هم باید منسجم و طولانی مدت باشد زیرا با کارهای مقطعی و کوتاه مدت نمیتوان به نتیجه لازم رسید.
عظیمیمیرآبادی با اشاره به اینکه ما نیروهای کارآمد و متعهد کم نداریم گفت: ما در حوزه نیروی انسانی و منابع مالی چیزی کم نداریم تنها کافیست سیاستهای حمایتی خود را معطوف به سینمای ارزشی کنیم چون اگر این اتفاق رخ دهد منابع مالی بسیاری که در جاهای غیر ضروری خرج میشود به سینمای مقاومت معطوف خواهد شد همچنین نیروهای متعهدی که شرایط کار کردن پیدا نمیکند مجدد مشغول به کار خواهند شد و ثمره آن تولیدات ارزشمند انقلابی و دینی خواهد بود.
وی متذکر شد: مشکل دیگری که در حوزه سینمای مقاومت وجود دارد به نگاه سلیقهای مدیران رده پایین و میانی مربوط میشود. هر یک از مدیران مربوطه متصور است نگاه خود صحیح بوده و دیگران غلط میاندیشند. برای همین باید سیاستهای مقاومتی در هنر در قالب قانون تبیین شده تا همه موظف و مکلف به انجام آن باشند.
این تهیهکننده در پایان تصریح کرد: اگر هنر را به سمت تولیدات مقاومتی هدایت کنیم در حقیقت به نیروهای مقاومت نیز کمک کردهایم. چون وقتی با زبان فیلم پیام مقاومت را به گوش جهانیان برسانیم بسیاری از مردم دنیا متوجه مظلومیت ملت فلسطین و لبنان خواهند شد و به ددمنشی صهیونیستها بیشتر پی خواهند برد.
انتهای پیام