شناسهٔ خبر: 69996907 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: شفقنا | لینک خبر

« ۱۰ تا ۱۵ درصد پرونده های انضباطی دانشجویان با موضوع اعتیاد است/ دسترسی دانشجویان علوم پزشکی به مواد مخدر ساده تر است»؛ دبیر شورای مرکزی انضباطی دانشجویان وزارت بهداشت در گفت وگو با شفقنا

صاحب‌خبر -

شفقنا – دبیر شورای مرکزی انضباطی دانشجویان وزارت بهداشت با بیان اینکه ۱۰ تا ۱۵ درصد پرونده های انضباطی دانشجویان با موضوع اعتیاد است، گفت: دسترسی دانشجویان علوم پزشکی به مواد مخدر به دلیل اینکه در فضای بیمارستان ها هستند، ساده تر و بیشتر است.

حسین همتی در گفت و گو با شفقنا آموزش قوانین و مقررات را مهم ترین و اصلی ترین وظیفه شورای انضباطی دانشجویان دانست و بیان کرد: بسیاری از دانشجویان ما از قوانین اطلاع ندارند به همین دلیل دچار تخلف می شوند. بر این اساس آموزش قوانین حتی در حوزه مهارت های نظیر کنترل خشم، نه گفتن و غیره از وظایف اصلی این شورا است. چون این موارد آموزش داده نشده است در نتیجه تخلفاتی نیز اتفاق می افتد.

دبیر شورای مرکزی انضباطی دانشجویان وزارت بهداشت با بیان اینکه بالای ۶۰درصد پرونده های موجود در شورای مرکزی دانشجویان آموزشی و پژوهشی است، تاکید کرد: پس از تخلفات آموزشی، تخلفات بالینی نظیر خرید و فروش کشیک، مصرف مواد مخدر، سیگار و دخانیات و در نهایت تخلفات اخلاقی به تربیب میزان پرونده های ارجایی در شورای مرکزی انضباطی را تشکیل می دهد.

وی با بیان اینکه حدود ۱۰ تا ۱۵ درصد از پرونده های مورد بررسی در شورای مرکزی انضباطی دانشجویان وزارت بهداشت در حوزه اعتیاد است، اظهار کرد: متاسفانه دسترسی دانشجویان علوم پزشکی به برخی مواد مخدر به دلیل اینکه در محیط بیمارستان ها قرار دارند ساده تر و در نهایت دسترسی به این مواد بیشتر است. اما به نسبت جمعیت و درگیری بیشتری که دانشجویان علوم پزشکی با فضای دانشگاه دارند، میزان اعتیاد و تخلف در بین این دانشجویان زیاد نیست.

دبیر شورای مرکزی انضباطی دانشجویان در وزارت بهداشت خاطر نشان کرد: بر اساس شیوه نامه انضباطی دانشجویان اگر تشخیص داده شود که دانشجویی معتاد است تا زمانی که اعتیاد را ترک نکند امکان ادامه تحصیل برای او وجود ندارد. البته اینکه اثبات کنیم دانشجویی معتاد است خود نیازمند یک فرایند مشخص است.

همتی اظهار کرد: پرونده هایی با موضوع اعتیاد در بین دانشجویان تمامی مقاطع علوم پزشکی اعم از کاردانی و کارشناسی دیده می شود، اما تفاوت خاصی بین میزان مصرف مواد مخدر در بین دانشجویان خوابگاهی و غیر خوابگاهی دیده نمی شود.