شناسهٔ خبر: 69995087 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: برترین‌ها | لینک خبر

درآمدزایی از خودروهای وارداتی به سبک وزارت صمت

درآمدزایی از خودروهای وارداتی به سبک وزارت صمت

دور جدید عرضه خودروهای وارداتی در سامانه یکپارچه قرار است هفته آینده آغاز شود، هنوز جزئیات این فروش اعلام نشده است و صرفا درخصوص بلوکه کردن حساب‌های بانکی اطلاع‌رسانی شده است.

صاحب‌خبر -

کانال تلگرامی چند ثانیه نوشت: دور جدید عرضه خودروهای وارداتی در سامانه یکپارچه قرار است هفته آینده آغاز شود، هنوز جزئیات این فروش اعلام نشده است و صرفا درخصوص بلوکه کردن حساب‌های بانکی اطلاع‌رسانی شده است.

درآمدزایی از خودروهای وارداتی به سبک وزارت صمت

طبق گفته مهدی ضیغمی، مجری طرح واردات خودرو وزارت صمت مهلت زمان وکالتی کردن حساب‌های بانکی نزد بانک‌های مورد تائید با مسدود کردن مبلغ ۵۰۰ میلیون تومان، از روز گذشته چهارشنبه، ۷ آذرماه آغاز شده است و تا روز چهارشنبه ۱۴ آذرماه ادامه دارد. 

آغاز بلوکه کردن حساب‌های بانکی بدون انتشار اطلاعیه جدید و ارائه جزئیاتی از عرضه خودروهای وارداتی از جمله برند، تعداد عرضه خودرو، زمان تحویل و صرفا اطلاع‌رسانی درخصوص وکالتی کردن حساب، ضمن این که حق انتخاب از مشتری را سلب می‌کند، این شائبه را که وزارت صمت به دنبال درآمدزایی از عرضه خودروهای وارداتی از طریق الزام به وکالتی کردن حساب‌های بانکی است را ایجاد می‌کند.

این را هم در نظر داشته باشید که در هر بار عرضه تعداد محدودی خودرو برای تعداد زیادی از متقاضیان که حساب خود را بلوکه کرده‌اند عرضه می‌شود و هر بار هم بعد از انجام قرعه‌کشی و یا تخصیص خودرو، حداقل چند روز پول‌های متقاضیان مسدود می‌ماند و بعد آزاد می‌شود.

برای نمونه در دور قبلی عرضه خودروهای وارداتی که اوایل آبان ماه انجام شد، ۷۸ هزار نفر ۳۹ هزار میلیارد تومان پول بلوکه کردند که رقم قابل توجهی است. سپس ۷۳ هزار نفر از آنها ثبت‌نام قطعی انجام دادند تا بین آنها برای ۶ هزار خودروی وارداتی که زمان تحویل آن هم ۴ ماه بعد بود، قرعه‌کشی انجام شود.

علاوه بر این در هر بار عرضه خودروهای وارداتی، بانک‌ها وارد میدان شده و به انجام تبلیغات برای جذب مردم به منظور افتتاح حساب وکالتی می‌پردازند که این هم باز بحث درآمدزایی و جمع‌آوری نقدینگی از جامعه را تقویت می‌کند.

بد نیست وزارت صمت ضمن شفاف کردن شرایط فروش خودروهای وارداتی به این سوال هم پاسخ دهد که چه بده بستانی بین وزارتخانه، سامانه یکپارچه که گفته می‌شود در اختیار بخش خصوصی است و بانک‌های مورد تائید برای افتتاح حساب وکالتی وجود دارد و تا کی قرار است پول مردم به بهانه فروش خودرو بلوکه شود.

 

 

پ