به گزارش میراثآریا، علی دارابی، ظهر امروز پنجشنبه ۸ آذر ۱۴۰۳ در دیدار با استاندار گیلان پیرامون مسایل مختلف گردشگری استان گیلان به بحث و گفتوگو پرداخت.
قائممقام وزیر و معاون میراثفرهنگی وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی با بیان اینکه ما در ثبت آثار ناملموس جز ۵ کشور دنیا هستیم، گفت: در حوزه میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان گیلان، بیش از ۵ هزار اثر شناسایی شده است.
دارابی تعداد آثار شناسایی شده در کشور را یک میلیون مورد عنوان کرد که ۴۰ هزار مورد آن ثبت ملی شده است.
قائممقام وزیر و معاون میراثفرهنگی در ادامه با اشاره به اینکه هدف از ثبت جهانی شهرک تاریخی ماسوله توسعه گردشگری استان گیلان است از پیگیریهای جدی وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی نسبت به پرونده ثبت جهانی شهرک تاریخی ماسوله خبر داد و خواستار تشکیل ستاد ویژهای بایت تسریع در روند اجرای پروند ثبت جهانی شهرک تاریخی ماسوله در گیلان شد.
قائممقام وزیر و معاون میراثفرهنگی وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کشور در ادامه با بیان اینکه شناسایی ساختمانهای میراثی در ماسوله و دیگر نقاط استان گیلان نیز در حال انجام است به اهمیت بنای تاریخی آرامگاه میرزا کوچکخان جنگلی در سلیمان داراب شهر رشت اشاره کرد و بر ضرورت تشکیل «بنیاد میرزا کوچک خان» با حضور افراد حقوقی و ادارات و حضور ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی و میراثفرهنگی و گردشگری و صنایعدستی با نظارت استانداری تاکید کرد.
دارابی با بیان اینکه طبق قانون مالکان بناهای تاریخی باید نسبت به مرمت این بناها اهتمام داشته باشند، گفت: در استان گیلان ۳۰۰ بنای تاریخی وجود دارد که مالکان نسبت به مرمت آنها اهتمام ندارند.
او مرمت و بازسازی بناهای تاریخی را در گیلان سبب رونق گردشگری دانست.
دارابی در ادامه با تاکید بر ضرورت بهبود زیر ساختهای گردشگری به وجود بوتیک هتلها اشاره کرد که سبب رونق و توسعه گردشگری این استان میشود.
در پایان از پوستر مرمت ۱۰ اثر تاریخی فاخر استان گیلان و پوستر رویداد استارتاپی گردشگری با رویکرد فناوریهای نوین رونمایی شد.
انتهای پیام/