شناسهٔ خبر: 69991758 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: فرارو | لینک خبر

بیا فالت بگیرُم؛ سالانه هفت میلیون و ۷۵۰ هزار نفر به فالگیران مراجعه می‌کنند

براساس پژوهش صورت‌گرفته، سالانه هفت میلیون و ۷۵۰ هزار نفر به فالگیران ورمالان مراجعه می‌کنند که متأسفانه این آمار کمی‌نیست!

صاحب‌خبر -

آیا تابه‌حال فکر کرده‌اید که چطور یک فنجان قهوه ترک می‌تواند شما را از حوادث آینده زندگی‌تان باخبر سازد؟ یا چطور می‌شود که شخصی تنها با دیدن کف دست، پیش‌بینی‌های عجیب و غریبی انجام دهد؟ یا شنیده باشید که بعضی‌ها می‌گویند فلانی با طلسم و جادو در زندگی ما مشکلاتی پیش‌آورده؟! احتمالا با خود می‌گویید مگر هنوز هم کسی هست که به خرافات این‌چنینی اعتقاد داشته باشد؟ که در جوابتان باید بگویم: «بله!» بازار رمالی این روز‌ها بسیارداغ است و طرفداران زیادی هم دارد که در بین آنها نوجوانان هم دیده می‌شوند. به همین‌دلیل، مخفیانه به دنیای رمال‌ها رفته‌ایم تا آنها را بیشتر بشناسیم!

دعانویس و موکل‌های رحمانی!

به گزارش جام‌جم، رمالی شغل نان‌وآب‌داری است که بسیاری را - حتی بااین‌که اعتقاد ندارند - به‌سوی خودمی‌کشدو درتله رویاهایشان می‌اندازد. برای مثال دعانویسی و بازکردن سرکتاب که ممکن است نامش را این‌روز‌ها در فضای مجازی بسیار شنیده باشید، نمونه‌ای از همین تله‌هایی‌ست که نباید در آنها افتاد!

کسانی که به دعانویس رجوع می‌کنند فکر می‌کنند می‌شود با این روش‌ها، راحت‌تر به خواسته‌هایشان برسند. معمولا این خواسته‌ها را دلایلی مثل جذب و دفع فردی در زندگی، زبان‌بند، کمک‌گرفتن برای شفای بیمار و... تشکیل می‌دهد. دعانویس هم دست به کار‌های عجیب و ترسناکی مثل احضار موکل (جن) می‌زند!

برای اطلاعات بیشتر درباره این موضوع، با رجوع به منابع مختلف به شماره تماس یکی از همین فالگیران رسیدیم و با او در نقش دختری که می‌خواهد برای نتیجه بهتر کنکور دعا بگیرد و فالی باز کند، ارتباط گرفتیم.

ما ابتدا از او پرسیدیم: «فال برای‌مان باز می‌کنید؟»، اما او گفت: «کار من دعانویسی و طلسم‌های مختلفه!»

متعجب پرسیدم: «طلسم‌هایی که می‌نویسید می‌تونه توی نتیجه کنکور تأثیرگذار باشه؟»

جواب داد: «فقط می‌تونه برای داشتن حافظه قوی توی یادگیری کمک کنه و اگه علمی رو خوب یاد بگیری، طبیعتا نتیجه خوبی هم داره.»

پرسیدم: «قبلا این‌کار رو برای کسی انجام داده؟» و او بااطمینان گفت: «بله، من چندین‌ساله که این‌کار رو انجام میدم!»

ادامه دادیم: «تابه‌حال مشتری‌هات نتیجه هم گرفتن؟» جواب داد: «مشتری‌هام چهار ساله که با من تماس می‌گیرن. یکی برای دخترش طلسم می‌خواد، یکی برای نوه‌اش، یکی هم برای خواهرزاده‌ش. من هم این کار رو براشون انجام دادم. برای همین هم این طلسم رو به شما معرفی کردم. به‌طور کلی خیلی از کار‌های دیگه‌ای رو هم می‌تونم انجام بدم.»

تا به اینجا همه چیز برای ما آشکار بود، غیر از آن لحظه‌ای که برای راحت‌کردن خیال‌مان گفت: «موکل‌های من همه رحمانی هستند.» (موکل همان جن است.)

و ما شگفت‌زده‌تر از پیش، خواستیم تا معنایش را بگوید و او گفت: «یعنی تمام موکل‌های من خدا و پیغمبر را قبول دارند.» آنجا بود که متوجه شدیم موکل از نوع رحمانی‌اش یعنی چه! هرچند که می‌دانستیم حرف‌هایش مبنای درستی ندارند. در آخر که پرسش‌هایمان تمام شده بود، از او پرسیدیم که هزینه‌اش چقدر می‌شود تا باز هم مزاحم‌شان شویم. (حتی فکرش را هم نکنید که بخواهیم مزاحمشان بشویم!)، اما گفت که بین دو نماز هستم و خواست که به او پیام بدهیم تا تعرفه را بفرستد، اما ما که دیگر نمی‌خواستیم مزاحم‌شان بشویم نه‌تن‌ها پیام ندادیم بلکه از چندین‌جا هم مسدودشان کردیم تا موکل‌هایشان که ظاهرا خیلی‌هم رحمانی هستند، به سراغمان نیایند! البته که این مزاح بود؛ چرا که اگر شما ایمان را در قلب‌تان قوی کنید و جز یاری خواستن از خداوند، دست یاری به دامن هیچ شخص یا چیز دیگری نبرید، کسی اجازه ندارد حتی به شما نزدیک شود چه برسد به این‌که بخواهد زندگی شمارا مختل کند.

ازدواج هندوانه‌ای دربسته 

بار دیگر در نقش دختر نوجوان شانزده‌ساله‌ای که قصد دارد خواستگار خود را بیشتر بشناسد، با شماره دیگری تماس گرفتیم تا ببینیم این‌بار اوضاع در بساط فالگیران و دعانویسان چطور است. همان ابتدا، پرسش‌مان را این‌گونه آغاز کردیم: «برای من سر کتاب باز می‌کنید؟» او هم با تسلط کامل پاسخ داد: «بله!»

اشاره کردیم که: «نمی‌تونم حضوری بیام، با تماس تلفنی هم کار انجام میشه؟» و او گفت: «آره چرا نشه، من غیرحضوری هم انجام میدم.» به سراغ قیمت‌ها که رفتیم، جواب داد: «هزینه سر کتاب صدوپنجاه هزار تومنه ولی دعا‌ها براساس موضوع، تفاوت قیمت داره.»
پرسش بعدی ما این بود: «شنیدیم که دعا و سر کتاب برای زیر هفده‌سال درست کار نمی‌کنه، این درسته؟» اول سن ما را پرسید و بعد با اعتماد به نفس جواب داد: «هرکسی که این روبه شما گفته، دروغه. سرکتاب و دعا همه‌ش از قرآن در میاد و محدودیت سنی هم نداره.» ما که از اصل ماجرا‌ها باخبر بودیم می‌دانستیم که این ارجاع‌دادن به قرآن، فقط برای جلب اعتماد است و اعتباری ندارد!

باز جویا می‌شویم که: «یعنی تا به‌حال برای سن هفده به پایین انجام دادید؟ بعد درست هم از آب در اومده؟» که باز هم جواب «بله» بود! و اشاره کرد که «پول همه‌چیز نیست که من بخوام بخاطرش به شما دروغ بگم. تا حالا هم از این پول‌ها نخوردم». درباره موضوع دعا و سر کتاب پرسید که در جواب، به دروغ می‌گویم: «درباره ازدواجه. خواستگاری دارم که می‌خوام بیشتر اون رو بشناسم. می‌خوام ببینیم طرف‌حسابم چطوره! بالاخره ازدواج یه هندونه سربسته‌ست!» ظاهرا این مسأله برایشان خیلی عجیب بود که دختر شانزده ساله‌ای به ازدواج فکر کند، اما در آخر گفت که هرکاری بخواهیم برایمان انجام می‌دهد. نام و نام خانوادگی و نام مادر را هم از ما پرسید که جواب‌های غلط و دروغ دادیم و گفتیم که در پیام‌رسان مزاحمشان می‌شویم؛ اما آیا واقعا مزاحم‌شان می‌شویم؟ عمرا!».

اما این همه ماجرای دنیای رمال‌ها نیست! 

متأسفانه فالگیری هم به صورت گسترده در فضا‌های مختلفی انجام می‌شود؛ مثل سایت‌های مختلف. حتی اپلیکیشن مخصوص به خود را دارد که در آن، تماما به محتوای پیش‌بینی و آینده‌نگری ماه‌های تولد می‌پردازند و عده‌ای هم به‌طور جدی در آن اشتراک دارند و از آن استفاده می‌کنند. پرطرفدارترین مکان بعدی برای انجام هرگونه فال و کف‌بینی و... اینستاگرام است. محلی که بیشتر در معرض دید نوجوانان است و آنها را با زوم روی موضوع علاقه‌مندی‌هایشان به طرف خودش جذب کرده است. درآمد‌های میلیونی دارند وچه‌بسا که آنها را در دوره‌های مختلف آموزش می‌دهند. درگفت‌وگوی چت با یکی ازآن‌ها پرسیدیم که عموم شرکت‌کننده‌های شما درچه بازه سنی هستند؟ ودرجوابی که داد، فهمیدیم که بیشتر نوجوانان و جوانان ۱۸الی۲۲ سال هستند که به فالگیری علاقه دارند و برای یادگیری آن و یا گرفتن فال خودحاضرندهزینه‌های نجومی پرداخت کنند. طبق اعلام پژوهش صورت‌گرفته، سالانه هفت میلیون و ۷۵۰ هزار نفر به فالگیران ورمالان مراجعه می‌کنند که متأسفانه این آمار کمی‌نیست!

برچسب‌ها: