شناسهٔ خبر: 69987052 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه دنیای‌اقتصاد | لینک خبر

واکنش فرزند سیدحسن نصرالله به آتش‌بس لبنان

ایسنا : آمریکا سه‌شنبه شب از دستیابی به توافق آتش‌بس میان رژیم صهیونیستی و حزب‌الله پس از چند ماه جنگ خبر داد.

صاحب‌خبر -

فرزند دبیرکل شهید حزب‌الله لبنان در پیامی دستیابی به توافق آتش‌بس و پیروزی مقاومت اسلامی لبنان را تبریک گفت.

«سید محمد مهدی نصرالله» فرزند شهید «سید حسن نصرالله» دبیرکل سابق حزب‌الله لبنان در پیامی ویدئویی از روی خانه ویران شده‌شان در محله «حاره حریک» در ضاحیه جنوبی بیروت توافق آتش‌بس را تبریک گفت.

طبق گزارش شبکه المنار، وی در این پیام گفت: خداوند را شاکریم که به ما خانواده سید الشهدای امت منت عطا کرد که با جاری شدن خون، آواره شدن از خانه و کاشانه خود که ویران شده است و با ماندن در لبنان از روز اول جنگ تا اعلام پیروزی با این مردم ثابت قدم، ایثارگر و شجاع همدردی کنیم.

خبر مرتبط
نقض توافق آتش‌بس لبنان توسط ارتش اسرائیل

خبرگزاری ملی لبنان گزارش داد که اشغالگران امروز نیز حملات خمپاره‌ای را به اطراف عیتا الشعب و ۲ شهرک «مارون الراس» و «عیترون» در جنوب لبنان انجام دادند.

وی تاکید کرد: این پیروزی مبارک باد.

آمریکا سه‌شنبه شب از دستیابی به توافق آتش‌بس میان رژیم صهیونیستی و حزب‌الله پس از چند ماه جنگ خبر داد.

پس از اعلام «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا مبنی بر توافق آتش‌بس میان لبنان و رژیم صهیونیستی، این توافق صبح چهارشنبه وارد فاز اجرایی شد.

به گفته بایدن، قرار است نظامیان رژیم صهیونیستی از جنوب لبنان خارج شوند و ارتش لبنان در مرزهای این کشور و فلسطین اشغالی مستقر شود.