شناسهٔ خبر: 69983345 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه دنیای‌اقتصاد | لینک خبر

فشار بایدن به اوکراین: سن خدمت اجباری را به ۱۸ سال کاهش دهید

ایسنا : یک مقام ارشد دولت بایدن گفت که دولت دموکرات بایدن از اوکراین در تلاش برای کمک به اوکراینی که در جنگ سه ساله‌اش با روسیه همواره از کمبود نیرو در رنج بوده، خواسته سن بسیج را از ۲۵ سال به ۱۸ سال کاهش دهد تا گروه مردان در سن جنگ بزرگتر شود.

صاحب‌خبر -

خبرگزاری آسوشیتدپرس در گزارشی اعلام کرد که دولت بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا، از اوکراین‌ خواسته است تا سن خدمت اجباری این کشور را به ۱۸ سال کاهش دهد.

این مقام گفت: در یک حساب و کتاب ساده وضعیت اوکراین در حال حاضر این است که این کشور به نیروهای بیشتری در نبرد نیاز دارد. در حال حاضر اوکراین سربازان کافی برای جبران خسارات میدان نبرد بسیج نمی کند یا آموزش نمی‌دهد و همزمان با ارتش رو به رشد روسیه روبرو است.

کاخ سفید از آغاز جنگ در فوریه ۲۰۲۲ بیش از ۵۶ میلیارد دلار کمک امنیتی به اوکراین ارائه کرده و انتظار دارد تا قبل از پایان دوران ریاست‌جمهوری بایدن میلیاردها دلار دیگر را به کی‌یف بفرستد. اما با پایان یافتن زمان، کاخ سفید بایدن دیدگاه خود را تغییر داده و معتقد است  که اوکراین دیگر تسلیحات مورد نیاز را در اختیار دارد و اگر می‌خواهد در نبرد با روسیه باقی بماند، باید به طور چشمگیری تعداد نیروهایش را افزایش دهد.

خبر مرتبط
اقدام مخفیانه بایدن درباره اوکراین

بر اساس سندی که به روزنامه پالتیکو رسیده، دولت «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا می‌خواهد این مبلغ به بودجه دولت اضافه شود که انتظار می‌رود قانونگذاران آمریکایی در ماه دسامبر تصویب کنند. ۲ عضو کنگره این اطلاعات را تایید کرده و افزودند که این درخواست روز دوشنبه دریافت شده است.

شان ساوت، سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید در بیانیه‌ای گفت که دولت به ارسال تسلیحات به اوکراین ادامه خواهد داد، اما معتقد است «نیروی انسانی حیاتی‌ترین نیاز» اوکراین در حال حاضر است. ساوت گفت: "بنابراین، ما نیز آماده‌ایم تا در صورت انجام اقدامات مناسب ظرفیت آموزشی خود را افزایش دهیم."

اوکراینی ها گفته‌اند که به حدود ۱۶۰۰۰۰ نیروی اضافی برای تامین نیازهای میدان نبرد خود نیاز دارند، اما دولت واشنگتن معتقد است که آنها احتمالاً به بیش از این نیاز خواهند داشت. بیش از ۱ میلیون اوکراینی از جمله گارد ملی و سایر واحدها در حال حاضر در لباس نظامی هستند.

به گفته مقامات اروپایی که خواستند نامشان فاش نشود، ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین، از متحدانش در دیگر پایتخت‌های غربی نیز نگرانی‌هایی را شنیده است که اوکراین مشکلی در سطح نیرو دارد و مشکل تسلیحاتی ندارد. متحدان اروپایی تاکید کرده‌اند که ممکن است به زودی ادامه عملیات اوکراین در منطقه مرزی کورسک روسیه غیرقابل قبول شود.

فشار فزاینده بر اوکراین برای تقویت صفوف جنگی خود در حالی صورت می گیرد که اوکراین آماده می شود تا دونالد ترامپ، رئیس جمهور منتخب آمریکا در ۲۰ ژانویه به قدرت برسد. این رئیس جمهور جمهوری خواه گفته است که به سرعت به جنگ پایان خواهد داد و عدم اطمینانی از اینکه آیا دولت او به حمایت نظامی حیاتی آمریکا از اوکراین ادامه خواهد داد یا خیر، ایجاد کرده است.

بردلی بومن، مدیر ارشد مرکز قدرت نظامی و سیاسی در بنیاد دفاع از دموکراسی‌ها، گفت: هیچ پاسخ آسانی برای کمبود جدی نیروی انسانی اوکراین وجود ندارد، اما کاهش سن سربازی کمک خواهد کرد».

اوکراین اقداماتی را برای گسترش تعداد مردان واجد شرایط برای سربازی انجام داده است، در ماه آوریل، پارلمان اوکراین مجموعه‌ای از قوانین را تصویب کرد، از جمله کاهش سن واجدین شرایط برای مردان از ۲۷ به ۲۵ سال، با هدف افزایش تعداد مردانی که می‌توان از آنها برای پیوستن به جنگ استفاده کرد. این قوانین همچنین برخی از معافیت‌ها را حذف کردند و یک ثبت نام آنلاین برای استخدام‌کنندگان ایجاد کردند. انتظار می رفت که حدود ۵۰۰۰۰ سرباز اضافه شوند که بسیار کمتر از آنچه زلنسکی در آن زمان گفته بود مورد نیاز بود. زلنسکی به طور مداوم اعلام کرده است که هیچ برنامه‌ای برای کاهش سن بسیج ندارد.

یک مقام ارشد اوکراینی گفت که اوکراین تجهیزات کافی برای مطابقت با مقیاس تلاش‌های بسیج مستمر خود را ندارد. این مقام گفت که مقامات اوکراینی فشار برای کاهش سن سربازس را بخشی از تلاش برخی از شرکای غربی برای منحرف کردن توجه از تأخیر خود در ارائه تجهیزات یا تصمیمات دیرهنگام می دانند. این مقام به عنوان نمونه به تأخیر در دادن مجوز به اوکراین برای استفاده از تسلیحات دوربرد برای حمله به عمق بیشتر در خاک روسیه اشاره کرد. این مقام گفت که اوکراینی ها کاهش سن سربازگیری برای استخدام سربازان بیشتر را جایگزینی برای مقابله با مزیت روسیه در تجهیزات و تسلیحات نمی‌دانند.

سربازی اجباری یک موضوع حساس در اوکراین در طول جنگ بوده است. واشنگتن اما اکنون می‌گوید کمبود اوکراین را دیگر نمی‌توان نادیده گرفت. برخی از اوکراینی‌ها ابراز نگرانی کرده‌اند که کاهش بیشتر حداقل سن خدمت اجباری و خارج کردن تعداد بیشتری از جوانان از نیروی کار می‌تواند با آسیب بیشتر به اقتصاد ویران شده از جنگ نتیجه معکوس داشته باشد. یک مقام ارشد دولت بایدن افزود که دولت بر این باور است که اوکراین همچنین می تواند نیروی فعلی خود را با برخورد تهاجمی‌تر با سربازانی که بدون مرخصی ترک خدمت می‌کنند یا غیبت می‌کنند، بهینه کند.

 

برچسب‌ها: