شناسهٔ خبر: 69981931 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: ایتنا | لینک خبر

اسکمرها و فرصت جدیدی در بلک‌فرایدی،

هشدار برای ۲ میلیارد کاربر آیفون، آیپد، و مک: «اپل آیدی شما مسدود شده است»

اپل تأکید می‌کند که هرگز از کاربران خود نمی‌خواهد که به وب‌سایت‌های ناامن وارد شوند یا کدهای احراز هویت خود را ارائه دهند. کاربران، در صورت تردید، مستقیماً به وب‌سایت رسمی اپل مراجعه کنند.

صاحب‌خبر -
با نزدیک شدن به روز بلک فرایدی، کلاهبرداران آنلاین با یک روش جدید هدف قرار دادن کاربران دستگاه‌های اپل، اعلام می‌کنند که Apple ID آنها مسدود شده است.

به گزارش ایتنا و به نقل از فوربس، این ایمیل‌های جعلی که با ظاهری بسیار واقعی و حرفه‌ای طراحی شده‌اند، کاربران را تشویق به کلیک روی برخی لینک‌های مشکوک می‌کنند.

جامعه دارندگان دستگاه‌های اپل، با داشتن بیش از 2 میلیارد کاربر فعال دستگاه‌هایی همچون آیفون، آیپد و مک‌بوک، هدف جذابی برای کلاهبرداران سایبری به شمار می‌رود. ایمیل‌های جعلی جدید ادعا می‌کنند که فعالیت مشکوکی در حساب کاربر شناسایی شده و نیاز به اقدام فوری دارد. در این ایمیل‌ها، کلاهبرداران از تکنیک‌هایی مانند دور زدن احراز هویت دو مرحله‌ای استفاده می‌کنند تا به اطلاعات حساب کاربران دسترسی پیدا کنند.

 

اپل توصیه‌های زیر را برای شناسایی یک حمله فیشینگ برای کاربران متذکر شده است:

- کلاهبرداران اغلب برخی اطلاعات شخصی درباره شما را، با هدف جلب اعتماد شما و در ظاهری قانونی، ذکر می‌کنند.
- کلاهبرداران اغلب ابراز تمایل می‌کنند که به شما برای حل یک مشکل فوری کمک کنند.
- کلاهبرداران معمولاً برای جلوگیری از دادن فرصت فکر کردن به شما و منصرف کردن شما از تماس مستقیم با اپل، احساس فوریت قوی ایجاد می کنند.
- کلاهبرداران اطلاعات حساب یا کدهای امنیتی شما را درخواست خواهند کرد.

اپل تأکید می‌کند که هرگز از کاربران خود نمی‌خواهد که به وب‌سایت‌های ناامن وارد شوند یا کدهای احراز هویت خود را ارائه دهند. کاربران، در صورت تردید، مستقیماً به وب‌سایت رسمی اپل مراجعه کنند.

این هشدار جدید همچنین با افزایش استفاده از کلاهبرداری‌های مشابه مانند ارتقاء جعلی iCloud همراه است. این کلاهبرداری‌ها از طریق ایمیل و پیامک ارسال می‌شوند و از کاربران می‌خواهند برای ارتقاء فضای iCloud خود اقدام کنند. کاربران باید مراقب باشند که این پیام‌ها به ظاهر از سوی اپل ارسال می‌شوند ولی در واقع جعلی هستند.