شناسهٔ خبر: 69980662 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: تقریب | لینک خبر

ماموستا روحانی:

مسجد بزرگترین پایگاه ایجاد وحدت و همدلی برای مسلمانان است

عضو شورای روحانیت مدارس علوم دینی اهل‌سنت آذربایجان‌غربی گفت: مسجد بزرگترین پایگاه تجمع و ایجاد وحدت و همدلی و روحیه معنوی برای مسلمانان بوده و کسی که سکان‌دار مسجد است باید سلیقه به‌خصوصی داشته باشد.

صاحب‌خبر -
به گزارش خبرنگار حوزه استان‌های خبرگزاری تقریب(تنا)، ماموستا محمد روحانی امروز در کلاس«مسجد، سنگر وحدت و همدلی» که با حضور علمای اهل‌سنت در ماکو برگزار شد با اشاره به اینکه مسجد مکان و پایگاه بسیار مهمی برای مسلمانان است اظهار داشت: مسجد بزرگترین پایگاه تجمع و ایجاد وحدت و همدلی و روحیه معنوی برای مسلمانان بوده و کسی که سکان‌دار مسجد است باید سلیقه به‌خصوصی داشته باشد.

وی تصریح کرد: روحانی و مبلغ و دعوت‌گر باید مجهز به اسلوب عقلی، ادبی و علمی و خطابه باشد تا با این روش‌ها مومنان را به سمت خدا و شریعت پیامبر(ص) دعوت کند که ثواب و پاداشش بیشتر است.

عضو شورای روحانیت مدارس علوم دینی اهل‌سنت آذربایجان‌غربی در ادامه گفت: انبیای الهی برای تنظیم معاد و معاش انسان‌ها مبعوث شده‌اند یعنی نسخه‌ای که پیامبران برای بشریت آورده‌اند شامل مسائل دنیوی و معیشتی نیز بوده و بالاترین نسخه‌های دنیوی و اخروی در دین مبین اسلام وجود دارد بنابراین عالمان دینی باید مجهز به این صلاح‌ها باشند.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: مبلغان باید خود را به زیباترین اخلاق‌های اسلامی آراسته کرده و مردم را به سوی خداوند متعال دعوت کنند.

ماموستا روحانی با ابراز تاسف از اینکه روحانیان نتوانسته‌اند تاثیر معنوی چندانی روی مردم بگذارند اظهار داشت: در این رابطه تبلیغات منفی نیز تاثیرگذار بوده تا مردم از دین و روحانیت فاصله بگیرند اما بی‌تردید اگر اعمال و رفتار مبلغان در حد دینی بوده و اخلاص داشته باشند هیچ تبلیغاتی نمی‌تواند تاثیر خاصی داشته باشد.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه روحانیان و مبلغان باید عامل به توصیه‌های خود باشند اظهار داشت: برای مثال اگر روحانیت، فضیلت نماز جماعت را به مردم گفته اما خود اهل نماز جماعت نباشد فایده‌ای ندارد و در این راستا متاسفانه برخی مبلغان و روحانیان در سفرها نماز جماعت را ترک می‌کنند و در این شرایط تاثیر معنوی در وجود روحانیت باقی نمی‌ماند.

عضو شورای روحانیت مدارس علوم دینی اهل‌سنت آذربایجان‌غربی گفت: بی‌تردید روحانیت هر چه به دین اسلام به صورت مسئولانه نگریسته و مجهز به سلاح علم و اخلاص باشند و مراعات ادب را که سرمایه بسیار مهمی است و انسان را به کمال خوشبختی می رساند، داشته باشند موفق‌تر هستند.

وی ادامه داد: بسیاری از انسان‌های مودب که علم نداشتند به سعادت نائل شده و بسیاری انسان‌های عالم با توجه به اینکه از موازین ادب محروم بودند خسران دنیا و آخرت شدند.

ماموستا روحانی بیان کرد: بی‌شک هر اندازه نسبت به بزرگان خود موازین ادب را رعایت کنیم خوشبختی ما نزدیک‌تر و تاثیر کلاممان بیشتر می‌شود.

انتهای پیام/