شناسهٔ خبر: 69980496 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه ۱۹دی | لینک خبر

هدف اصلی برگزاری مراسم جایزه کتاب سال فاضل «تقویت روحیه پژوهش در پژوهشگران» است

۱۹ دی آنلاین: رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار علیهم السلام تقویت روحیه پژوهش در میان نویسندگان را هدف اصلی از برگزاری مراسم جایزه کتاب سال فاضل دانست و بر لزوم فعالیت‌های پژوهشی طلاب علوم دینی و حوزه‌های علمیه در عرصه‌های مختلف فقهی تاکید کرد.

صاحب‌خبر -
آیت الله محمدجواد فاضل لنکرانی در مراسم اولین جایزه کتاب سال فاضل که صبح امروز در مرکز فقهی ائمه اطهار علیهم السلام برگزار شد با اشاره به ایام فاطمیه و اهمیت تبلیغ دین اسلام اظهار داشت: چنانکه در سیره علمای اسلام نیز دیده می شود، بایسته است طلبه ای که در این ایام توفیق تبلیغ  ندارد، حداقل در منزل و  برای اهل خانواده خود، به ذکرفضایل اهلبیت و مرثیه سرایی پرداخته و از برکات آن بهره مند شود.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با اشاره به اهداف برگزاری مراسم اولین جایزه کتاب سال فاضل اظهار داشت: ما دیدیم که باید برای فقه و فقاهت، گامی موثر برداشته شود و مرکز فقهی ائمه اطهار علیهم السلام در طول سال های گذشته، توانسته تعداد ۴۷۰ عنوان کتاب را تولید و منتشر کند لذاامسال این مراسم برای تقدیر از نویسندگان و برگزیدگان این آثار شکل گرفته است.


رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار علیهم السلام تقویت روحیه پژوهش در میان پژوهشگران و نویسندگان را هدف اصلی از برگزاری مراسم جایزه کتاب سال فاضل دانست و بیان داشت: بسیاری از بزرگان حوزه های علمیه معمولاً قبل از ۲۰ سالگی دست به قلم بودند و باید در حوزه باعظمتی که ظرفیت قلم زنی در آن وجود دارد، مباحث پژوهشی و نگارش کتاب مورد توجه قرار گیرد.

وی افزود: طلبه و حوزه انقلابی، طلبه و حوزه ای است که ضرورت های تحقیقی در عرصه های مختلف را فهم و درک کرده و در این راستا گام های پژوهشی موثری بردارد تا به مسائل مختلفی همچون هنر ورسانه، کودک، مسائل سیاسی، اجتماعی و پزشکی و نظرات فقهی در این عرصه ها پرداخته شود.

آیت الله فاضل لنکرانی با بیان این که پژوهش و تحقیقات خوب، آثار و برکات بسیاری را درپی خواهد داشت، ابراز کرد: حتی ممکن است دیدگاه های بسیاری از بزرگان به وسیله یک کار پژوهشی موثر، تغییر پیدا کند و به همین خاطر نباید مسئله تحقیق و پژوهش در حوزه های علمیه و میان طلاب علوم دینی، امری غیرمهم تلقی شود.

استاد برجسته خارج فقه و اصول حوزه علمیه قم تاکید کرد: باید طلاب و فضلای حوزه های علمیه در این عرصه گام های موثر و مهمی بردارند و دست به قلم شده و بر نوآوری های فقهی بها دهند.