شناسهٔ خبر: 69976731 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: آریا | لینک خبر

نجفی؛

بی توجهی دولت به حمایت از برنج‌کاران در لایحه بودجه 1404/ انتقاد از افزایش قیمت اوره تولید داخل

صاحب‌خبر -
بی توجهی دولت به حمایت از برنج‌کاران در لایحه بودجه 1404/ انتقاد از افزایش قیمت اوره تولید داخل
خبرگزاری آریا - نماینده مردم آستانه اشرفیه در مجلس خطاب به رئیس جمهور گفت: در دوره انتخابات عنوان کردید از واردات بی‌رویه برنج جلوگیری کرده و از برنج‌کاران داخلی حمایت می‌کنید اما حتی یک بند و خط در لایحه بودجه 1404 در جهت حمایت از برنج و برنج‌کاران وجود ندارد!


به گزارش خبرگزاری آریا، ابراهیم نجفی در نشست علنی امروز (چهار‌شنبه، 7 آذر ماه) مجلس شورای اسلامی در تذکر شفاهی خطاب به رئیس جمهور گفت: 63 درصد مردم استان گیلان به شما رأی داده‌اند، پیام دوره انتخابات شما موجود است که عنوان کردید از واردات بی‌رویه برنج جلوگیری کرده و از برنج‌کاران داخلی حمایت می‌کنید اما حتی یک بند و خط در لایحه بودجه 1404 در جهت حمایت از برنج و برنج‌کاران وجود ندارد.
نماینده مردم آستانه اشرفیه در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در شورای قیمت‌گذاری محصولات کشاورزی در تاریخ 9 مهر ماه به صراحت ذکر شده است که معاونت بازرگانی موظف است در راستای حمایت از تولید داخل در پایان ممنوعیت واردات برنج، اولویت واردات را به کسانی بدهد که در خرید محصولات مشارکت داشته اند، حال بررسی کنید که آیا حتی یک خط دستورالعمل در این خصوص نوشته شده است.
وی اضافه کرد: طبق گزارش معاونت اقتصادی در خصوص واردات 400 هزار تن برنج دیوان محاسبات بررسی و گزارش دهد که از واردکنندگان کدامشان برنج داخلی خریدار کرده است. از سوی دیگر نسبت به افزایش قیمت اوره تولید داخل از 195 به 395 هزار تومان تذکر می‌دهم./
پایان پیام