چندی پیش «مهدی پیرصالحی» با حکم محمدرضا ظفرقندی، وزیر بهداشت به عنوان رئیس سازمان غذا و دارو منصوب شد. او پیش از این ریاست هیأت مدیره شرکت داروسازی ثامن را برعهده داشته است، شرکتی که پرونده باز قضایی درخصوص سرمهای آلوده و فوت ۷۰ بیمار دیالیزی دارد.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان شورای اسلامی در واکنش به انتصاب پرحاشیه رئیس سازمان غذا و دارو گفت: منتظر واکنش دولت در این زمینه هستیم و بر مبنای آن در کمیسیون تصمیم خود را خواهیم گرفت.
به گزارش ایلنا، «مهدی فلاح» عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در گفتوگو در خصوص انتصاب جنجالی رئیس سازمان غذا و دارو توسط وزیر بهداشت گفت: بعضی از انتصابات ممکن است به خاطر نداشتن اطلاعات پیرامونی، شکل بگیرد و بعدا به این نتیجه برسند که این انتصاب، انتصاب درستی نبوده است. قاعدتا بعضی از انتخاب هایی که صورت میگیرد ممکن است توسط مشاورین و هیأت انتصابات صورت گیرد و وزیر هم در جریان نباشد و فقط حکم را بنا به اعتمادی که دارد بزند. نکته اصلی این قضیه نیز همین است.
فلاح با اشاره به محکومیت شرکت دارویی ثامن به دلیل تولید محلولهای مسموم به درجات غیرمجاز آلومینیوم و فوت دهها بیمار دیالیزی در کمیسیون بهداشت بر نادرستی انتصاب رییس هیات مدیره این شرکت به عنوان رییس سازمان غذا و دارو تاکید کرد و گفت: الان معاون محترم غذا و دارو باید پاسخگوی مسائل قبلی خود باشد. قاعدتا این انتصاب، انتصاب درستی نخواهد بود چون کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی قبلا مسئله را بررسی کرده است و به این نتیجه رسیده که شرکت ثامن مقصر است. حال کسی که خودش رئیس هیأت مدیره و همه کاره آن شرکت است، رئیس سازمان غذا و دارو میشود. در واقع مسئله اول را حل نکرده که بخواهد یک مسئله کلان کشوری را هم تقبل کند.
او افزود: ما در کمیسیون بهداشت و درمان در این راستا با معاون محترم وزیر بهداشت صحبت کرده ایم، حالا ما منتظریم واکنش دولت را ببینیم و بر مبنای آن کمیسیون تصمیم خود را بگیرد.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان با اشاره به بحث تعارض منافع تصریح کرد: اولا که این انتصاب را مناسب این روند نمیدانم، چرا که همچنان پرونده باز ایشان، بسته نشده است. دوما بنابر اطلاعاتی که به ما رسیده است، تعارض منافع هم وجود دارد.ظاهرا ایشان در مدیریت ۱۱ شرکت دارویی نقش دارند و نمیتواند با سازمانی که خودش قرار است منافع مردم را تامین کند، با تعارض منافعی که وجود دارد مستقر شود.
او افزود: در جلسه آخر کمیسیون بهداشت که در هفته قبل برگزار شد، کمیسیون پیگیر مسئله درگذشت بیماران دیالیز صفاقی بود و به نقش آقای پیرصالحی در پرونده پرداختیم و در مراجع قضائی هم به همین نحو پرونده پیش میرود، از همین رو انتصاب ایشان به عنوان رییس سازمان غذا و دارو، انتصاب درستی نخواهد بود. چون هم مجلس و هم قوه قضائیه هنوز ایشان را تایید نکردند و خوب نیست که دولت در ابتدای شروع به کار، وزیر محترم بهداشت بخواهد انتصابی داشته باشد که از جهت مسائل مختلف به خصوص این مسئلهای که دربارهی بیماران دیالیزی پیش آمده است، دارای مسئله و مشکل باشد.