شناسهٔ خبر: 69973035 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: قدس آنلاین | لینک خبر

کدام اقلام خوراکی در آبان ماه گران شد؟

در آبان ماه در گروه لبنیات، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "کره پاستوریزه" با ۱۴.۹ درصد، " خامه پاستوریزه " با ۱۱.۹ درصد و "ماست پاستوریزه" با ۹.۴ درصد است.

صاحب‌خبر -

به‌گزارش قدس آنلاین، در آبان ماه ۱۴۰۳ تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروه‌های مختلف کالاهای خوراکی در مناطق شهری کشور به‌شرح زیر است:

نان و غلات:

در این گروه، اقلام "برنج خارجی درجه یک" با ۷.۱ درصد و " شیرینی خشک " با ۲.۴ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.

گوشت قرمز، سفید و فرآورده‌های آن‌ها:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به اقلام "مرغ ماشینی" با ۴.۴ درصد و " ماهی قزل آلا " با ۲ درصد می‌­باشد.

لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "کره پاستوریزه" با ۱۴.۹ درصد، " خامه پاستوریزه " با ۱۱.۹ درصد و "ماست پاستوریزه" با ۹.۴ درصد است.

میوه و خشکبار:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "هندوانه" با ۲۱ درصد و "هلو" با ۹.۳ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به "پرتقال" با ۲۰.۲- درصد و "انار" با ۵.۲- درصد بود.

سبزیجات و حبوبات:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به"گوجه فرنگی" با ۷۹.۱ درصد و "کدو سبز" با ۲۵.۸ درصد و "پیاز" با ۱۱.۷ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به "هویج فرنگی" با ۳.۷- درصد می­ باشد.

قند و شکر، آشامیدنی‌ها و سایر خوراکی‌ها:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "رب گوجه فرنگی" با ۵.۳ درصد و "سس گوجه فرنگی" با ۳.۴ درصد است.