شناسهٔ خبر: 69971070 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: قدسنا | لینک خبر

تاکید غریب آبادی بر تحقیق درباره استفاده رژیم صهیونیستی از سلاح‌های شیمیایی

معاون امور حقوقی و بین‌الملل وزیر خارجه در دیدار با مدیر کل سازمان منع سلاح‌های شیمیایی در لاهه (هلند)، درباره استفاده رژیم صهیونیستی از سلاح‌های شیمیایی و سایر سلاح‌های ممنوعه در فلسطین و لبنان هشدار داد.

صاحب‌خبر -

 

به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا)، غریب آبادی در این دیدار در حاشیه نشست سالانه کنفرانس دولت‌های عضو کنوانسیون سلاح‌های شیمیایی در لاهه برگزار  شد، تداوم تلاش‌های مدیرکل سازمان منع سلاح‌های شیمیایی برای تحقق جهان‌شمولی کنوانسیون به ویژه فشار علیه رژیم صهیونیستی جهت الحاق به کنوانسیون و نظارت بر تأسیسات شیمیایی آن رژیم را خواستار شد.

 

وی با اشاره به تحریم‌های یکجانبه و غیرقانونی آمریکا و نقض فاحش مفاد کنوانسیون از سوی آن کشور، خواستار ادامه و تقویت تلاش‌های مدیر کل برای دسترسی جانبازان شیمیایی کشورمان به داروها و تجهیزات پزشکی مورد نیاز شد.

 

معاون حقوقی و بین‌المللی وزیر خارجه بر اهمیت اجرای کامل و مؤثر همه مفاد کنوانسیون، از جمله تقویت همکاری‌های بین‌المللی جهت استفاده‌های صلح‌آمیز از مواد، تجهیزات و فناوری‌های شیمیایی تأکید کرد و از تلاش های سازمان در جهت امحای تمامی سلاح های شیمیایی اظهارشده، هر چند با تاخیر از سوی دارندگان سلاح، تمجید کرد.

 

 

 

انتهای پیام /ی.ح/26