جو بایدن، رئیسجمهور آمریکا با اعلام توافق آتش بس گفت: رژیم صهیونیستی نیروهای نظامی خود را به تدریج در مدت 60 روز از لبنان خارج خواهد کرد .
واکنش فرانسه
«امانوئل ماکرون» رئیس جمهوری فرانسه و جو بایدن رئیس جمهوری ایالات متحده، اواخر وقت سهشنبه 6 آذر 1403 با انتشار بیانیهای مشترک اعلام کردند که رژیم صهیونیستی و لبنان پس از هفتهها تلاش دیپلماتیک، به توافقی برای توقف درگیریها دست یافتهاند .
در این بیانیه آمده است: «امروز «اسرائیل» و لبنان با توقف درگیریها میان دو کشور موافقت کردند. این توافق به خشونتها در لبنان پایان خواهد داد و امنیت «اسرائیل» را در برابر تهدید تأمین میکند.»
سران آمریکا و فرانسه در ادامه بیانیه خود خاطرنشان کردند: «بر اساس این توافق، شرایط برای بازگشت آرامش پایدار فراهم شده و آوارگان هر دو طرف میتوانند با امنیت به خانههای خود در دو سوی خط آبی بازگردند.»
سازمان ملل
خانم «جنین هنیس پلاسخارت» هماهنگ کننده ویژه سازمان ملل در امور لبنان نیز اعلام کرد: «از اعلام آتشبس میان اسرائیل و لبنان استقبال میکند . »
او گفت: این توافق، نقطه شروع فرآیند حیاتی اجرای کامل قطعنامه 1701 (2006) برای بازگرداندن امنیت غیرنظامیان در هر دو طرف خط آبی، است .
کمیسیون اروپا
«اورسولا فون در لاین» رئیس کمیسیون اروپا ضمن استقبال از این توافق، آن را «خبر بسیار دلگرم کننده» توصیف کرد.
وی در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) نوشت: «اعلام آتشبس میان «اسرائیل» و حزبالله خبری بسیار دلگرمکننده است . »
وی افزود: «لبنان فرصتی برای افزایش ثبات و امنیت داخلی خواهد داشت . »
پیشتر جوسپ بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا نیز خطاب به رژیم صهیونیستی گفته بود که بهانهای برای مخالفت ندارد و باید به ادامه درگیریها خاتمه دهد .
انگلیس
«کییر استارمر» نخست وزیر انگلیس در واکنش به آتشبس میان رژیم صهیونیستی و حزبالله لبنان عنوان کرد که این توافق باید به یک راهحل سیاسی پایدار تبدیل شود .
وی افزود: اکنون، این توافق باید بر اساس قطعنامه 1701 شورای امنیت به یک راه حل سیاسی پایدار در لبنان تبدیل شود که به غیرنظامیان اجازه دهد برای همیشه به خانههای خود بازگردند.
آلمان
«آنالنا بائربوک» وزیر خارجه آلمان بامداد چهارشنبه توافق آتشبس میان لبنان و رژیم صهیونیستی را «بارقه امیدی برای کل منطقه» خاورمیانه خواند.