شناسهٔ خبر: 69969741 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

رزمایش سراسری زلزله و ایمنی در مدارس گلستان برگزار شد

گرگان- ایرنا- رزمایش زلزله و ایمنی با شعار «مدرسه ایمن، جامعه تاب‌آور» برای تمرین آموزش‌هایی از جمله نحوه صحیح پناهگیری، خاموش کردن آتش، درخواست کمک از آتش‌نشانی و هلال احمر، خروج اضطراری از کلاس و امدادرسانی به مصدومان در مدارس گلستان برگزار شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، در مراسم متمرکز این رزمایش در مدرسه دخترانه زینب کبری (س) برخی دستگاه‌های خدمات‌رسان از جمله مدیریت بحران، هلال احمر، اورژانس ۱۱۵، آتش نشانی، بهزیستی، آب و فاضلاب، برق و گاز گرگان حضور داشتند.

قاسم غریب‌آبادی مدیرعامل جمعیت هلال احمر گلستان گفت: برگزاری رزمایش زلزله، نقش مهمی در آمادگی دانش‌آموزان برای مقابله با حوادث غیرمترقبه دارد و این تمرین‌ها آگاهی و اصول ایمنی دانش‌آموزان را افزایش می‌دهد.

رزمایش سراسری زلزله و ایمنی در مدارس گلستان برگزار شد

وی بیان کرد: همچنین انجام همیشگی این مانورها واکنش سریع و صحیح در زمان وقوع زلزله را در ذهن دانش‌آموزان نهادینه خواهد کرد.

سیدرضا نظری مدیرکل آموزش و پرورش گلستان هم گفت: افتادن اتفاق خوب در جامعه و تبدیل یک خواسته به فرهنگ باید از مدرسه شروع شود.

رزمایش سراسری زلزله و ایمنی در مدارس گلستان برگزار شد

اسماعیل نادری فرماندار گرگان هم گفت: نهادینه‌شدن هر خواسته‌ای در جامعه‌ به آموزش صحیح نیاز دارد که مبدا آن مدرسه است.

وی اظهار کرد: اگر بخواهیم جامعه ایمن و تاب‌آور داشته باشیم، باید یک سمت آن، آموزش و پرورش باشد.

رزمایش سراسری زلزله و ایمنی در مدارس گلستان برگزار شد