شناسهٔ خبر: 69967798 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

وزیر کار در پاسخ به دانشجو:

عدم افزایش قیمت کالاهای اساسی با تخصیص ارز ترجیحی

احمد میدری گفت: در ستاد هماهنگی اقتصادی دولت، تصمیم گرفته شد که ارز مورد نیاز به کالای اساسی تخصیص داده شود که با این کار قیمت کالا‌های اساسی، ثابت خواهد ماند.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، در حاشیه حیاط دولت با اشاره به آیین‌نامه تصویب شده دولت درباره کولبران، گفت: «آیین‌نامه‌ای تصویب شده است که بر اساس آن، هرگونه عوارض گمرکی حذف خواهد شد. کولبران می‌توانند بدون پرداخت عوارض در سال اول، کالا وارد کنند و پس از آن سالیانه مبلغی به عنوان عوارض پرداخت کنند. با این کار اقتصاد غیر رسمی و زیرزمینی که وجود دارد، آزاد شده و از کولبران ما جرم‌زدایی خواهد شد.»

او همچنین افزود: «در این آیین‌نامه، وظیفه ما ایجاد تعاونی بین کولبران است. انشالله این موضوع در پیرانشهر و سردشت، به صورت آزمایشی اجرا خواهد شد تا مشخص شود که چگونه می‌تواند به رونق تجارت خرد در این دو شهر، منجر شود.»

<div id="video-display-embed-code_2517291" ><script type="text/JavaScript" src="https://snn.ir/fa/news/play/embed/1198478/2517291?width=400&height=300"></script></div>



میدری همچنین در پاسخ به پرسش خبرنگار خبرگزاری دانشجو در مورد تخصیص ارز ترجیحی برای سال آینده، توضیح داد: «در جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی، این موضوع بررسی شد و تصمیم گرفته شد که ارز مورد نیاز به کالای اساسی تخصیص داده شود. مبلغ دلاری این امر در جلسه، مورد بحث قرار گرفت تا مبلغ اختصاص داده شود و قیمت کالای اساسی افزایش پیدا نکند.»

<div id="video-display-embed-code_2517296" ><script type="text/JavaScript" src="https://snn.ir/fa/news/play/embed/1198478/2517296?width=400&height=300"></script></div>