شناسهٔ خبر: 69967021 - سرویس فیلم
نسخه قابل چاپ منبع: تحلیل بازار | لینک خبر

بازگشت گسترده لبنانی ها به جنوب از بامداد

موج بازگشت و خوشحالی لبنانی ها به خانه های خود در جنوب و در مقابل عدم بازگشت اسرائیلی ها به شهرک های صهیونیستی در شمال حکایتگر درک متفاوت مردم از نتیجه جنگ است.

صاحب‌خبر -

به گزارش بازار، هنوز صبح نشده، اتوبان جنوب اینطور ترافیک است. مثل روزهای آخر هفته که همه برای استراحت به شهر و روستای خودشان می‌روند.

هرچند شهادت سید و جوانان برومند و خانه‌های ویران شده، قلب را به درد می‌آورد اما پیروزی مقاومت در سد کردن راه اشغالگران، یک پیروزی بزرگ و استراتژیک است.

دشمن علیرغم یکسال بمباران شدید روستاهای مرزی، نتوانست در دو مرحله عملیاتی با شش لشکر مجهز، حتی ۱۰ کیلومتر در خاک لبنان پیشروی کند. با علم به اینکه اساسا حزب‌الله یک ارتش بزرگ رسمی نیست، و از قبل قصد نداشته و برنامه نریخته که حتی یک وجب هم دست دشمن نیفتد، اما توانست در همان روستاهای مرزی دشمن را زمین‌گیر کند و دشمن برای کسب دستاورد، به نفوذ مقطعی و عکس گرفتن در خاک لبنان روی آورد.

پیروزی یعنی حزب‌الله طرح آتش بس را پس از اصلاحات و اعمال نظر به دشمن تحمیل کند. دشمنی اتمی و متصل به انبارهای بی‌پایان آمریکا، که آمده بود حزب‌الله را نابود کند، اکنون با همان‌ها به مذاکره نشسته و شروطشان را پذیرفته است.پیروزی مقاومت یعنی موفق شدن در جلوگیری از اشغال کشور.