شناسهٔ خبر: 69963349 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: اقتصاد نیوز | لینک خبر

محمد هاشمی: برخی گرایش‌ها با تخریب دولت به دنبال جبران شکست خود در انتخابات هستند

اقتصادنیوز: محمد هاشمی تاکید کرد: متاسفانه اکنون شاهد هستیم عده ای و برخی از تشکل ها به دنبال ناتمام گذاشتن کار این دولت هستند. یعنی مسیر تخریب را پیش گرفته‌اند و تخریب آنان نیز هدفمند است. اینکه گفته می شود این دولت نمی تواند کار خود را تمام کند، نه اخلاقی و نه سیاسی است. این تخریب ها نوعی بد اخلاقی است.

صاحب‌خبر -

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، محمد هاشمی با اشاره به ضرورت نقد منصفانه عملکرد دولت چهاردهم، بیان کرد: دولت چهاردهم از زمانی که روی کار آمد، هیچ گاه مشکلات را به دولت یا دولت‌های قبلی نسبت نداد. یکی از تفاوت های این دولت با دولت های قبلی این است که دولت های قبلی معمولان زمانی که روی کار می آمدند، هر مشکلی که وجود داشت به دولت های قبل از خود نسبت می دادند و یا به دولت های خارجی مشکلات را ارجاع می دادند. به عبارت دیگر خود دولت ها مسئولیت نمی‌پذیرفتند. صرفا مشکل را مطرح می‌کردند و ریشه آن را به دولتی دیگر نسبت می‌دادند.

تخریب دولت ها بازی با اعتماد مردم است

وی در ادامه اظهار کرد: ولی دولت چهاردهم این شیوه را انتخاب نکرد. این تفاوت دولت چهاردهم با دولت های قبلی است. زمانی که مردم یک دولتی را انتخاب می کنند و بعد از اتمام دوره دولتی که با رای مردم روی کار بوده، دولت جدید می آید و آن را تخریب می کند به نوعی با اعتماد مردم بازی می شود. مردم می بینند دولتی چهار سال یا هشت سال روی کار بوده اما یک باره توسط دولت جدید تخریب می شود. بدین ترتیب اعتماد مردم نسبت به دولت ها پایین می آید.

خبر مرتبط
طعنه سنگین کیهان به دولت پزشکیان/ دولتی‌ها حداقل از قبل صحبت‌های خود را با هم هماهنگ کنند

اقتصادنیوز: روزنامه کیهان نوشت:سخنگوی دولت چندی قبل با اعلام برنامه دولت مبنی بر قطع منظم برق گفت مردم باید بین قطع برق و آلودگی هوا ناشی از سوخت مازوت در نیروگاه‌ها یکی را انتخاب کنند.

این فعال سیاسی در ادامه تصریح کرد: اینکه دولت چهاردهم از ابتدا اعلام کرد که قصد تخریب دولت های قبلی را ندارد، خودش سبب می شود تا به اعتماد مردم لطمه وارد نشود. این شیوه هم از نظر اخلاقی و هم از نظر سیاسی کار خوبی است. هر دولتی که روی کار بیاید متعلق به جمهوری اسلامی است و باید برای مردم کار کند. زمانی که دولت ها را تخریب می‌کنیم اعتماد مردم خدشه دار می شود. اگر نقدی هم وجود دارد باید در چارچوب منصفانه صورت بگیرد.

تخریب دولت بد اخلاقی است

وی در ادامه تاکید کرد: متاسفانه اکنون شاهد هستیم عده ای و برخی از تشکل ها به دنبال ناتمام گذاشتن کار این دولت هستند. یعنی مسیر تخریب را پیش گرفته‌اند و تخریب آنان نیز هدفمند است. اینکه گفته می شود این دولت نمی تواند کار خود را تمام کند، نه اخلاقی و نه سیاسی است. این تخریب ها نوعی بد اخلاقی است. چرا باید گفته شود این دولت نمی تواند کار خود را  تمام کند؟ این دولت مانند همه دولت ها در حال کار کردن است با این تفاوت که دولت های قبل از خود را تخریب نمی‌کند.

وی افزود: گرایش هایی وجود دارند که در انتخابات شکست خوردند و امروز با تخریب دولت چهاردهم به دنبال جبران شکست خود هستند. این رفتار نادرست است. اگر نقدی هم نسبت به دولت وجود دارد باید منصفانه باشد.