به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل سرپرست ادارهکل آموزش فنی و حرفهای استان در حاشیه حضور در میز خدمت پایگاه مقاومت بسیج شهید ایرانی اردبیل، از جمله برنامههای ستاد بازآفرینی شهری را ارتقای توانمندی و مهارت افراد برای فراهم کردن زمینههای اشتغال آنها عنوان کرد و افزود: هدف از برگزاری این دورههای آموزشی افزایش مهارت نیروی انسانی ساکن در بافتهای فرسوده و سکونتگاههای غیررسمی، تحقق سند ملی توانمندسازی و ساماندهی سکونتگاههای غیررسمی است.
مهدی بهبود بیان کرد: ادارهکل آموزش فنی و حرفهای موظف است بر اساس نیازسنجیهای مورد قبول جامعه، آموزشهای مهارتی را به منظور توانمندسازی افراد در راستای ورود به بازار کار ارایه نماید و شاغلان فعال در محیط کار را نیز برای پایداری در این محیط توانمند کند.
سرپرست ادارهکل آموزش فنی و حرفهای استان اردبیل مهارتآموزی را پیشانی اشتغال دانست و اضافه کرد: جامعه همیشه به نیروی متخصص نیاز دارد و ظرفیت پرورش نیروی متخصص و ماهر در دل این ادارهکل نهفته است.
وی اظهار کرد: پیگیری حضور خیران در سکونتگاههای غیررسمی به منظور سرمایهگذاری در حوزه آموزشهای مهارتی و تشویق متقاضیان تاسیس آموزشگاههای آزاد برای سرمایهگذاری در این مناطق از جمله برنامههای ادارهکل در این زمینه است.
به گفته بهبود، پنج میلیون و ۷۱ هزار و ۲۸۶ نفر-ساعت آموزشهای مهارتی در هشت ماه گذشته از سال جاری در ۱۹ مرکز دولتی و ۲۹۳ آموزشگاه آزاد فعال زیر مجموعه ادارهکل آموزش فنی و حرفهای استان اردبیل برای تربیت نیروهای متخصص و کارآفرین در راستای تحقق شعار سال (جهش تولید با مشارکت مردم) ارائه شده است.
سه هزار و ۴۸۰ هکتار بافت فرسوده و سکونتگاه غیررسمی در استان شناسایی شده که یک هزار و ۲۵۰ هکتار سکونتگاه غیررسمی و ۹۶۲ هکتار بافت فرسوده مربوط به اردبیل است.
افزایش پایگاههای مهارتآموزی در سکونتگاههای غیررسمی اردبیل
پایگاههای سیار بخش دولتی در راستای ارتقای مهارتآموزی در سکونتگاههای غیررسمی استان اردبیل افزایش می باید.
صاحبخبر -
∎