سرهنگ تقی تویی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در بجنورد، اظهار داشت: تاکنون 190 پرونده در حوزه ماینرها در خراسان شمالی تشکیل شده است.
وی افزود: شناسایی مزارع تولید ماینر ساز و کار خاص خود را دارد. ماینرها دو دسته هستند که یک دسته داخلی و یک دسته خارجی هستند. برای واردات آنها باید مجوزهایی نظیر مجوز واردات از سازمان صمت اخذ شود.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی خراسان شمالی گفت: در صورتی که ماینرها بدون مجوز وارد کشور شوند قطعاً جزو کالاهای قاچاق هستند. در صورتی که با مجوز وارد شده باشند هم بر اساس قانون قاچاق کالا و ارز، تابع ضوابط و شرایط خاصی هستند.
توئی گفت: بعد از اینکه کالاها به صورت قانونی وارد کشور میشوند باید تابع قوانین و مقررات لوازم خانگی در کشور باشند. یکی از این ضوابط این است که در این زنجیره همه افرادی که در بحث تولید واردات یا مصرف کننده نهایی هستند باید نکاتی را رعایت کنند. بر اساس این قانون بایستی شماره این کالاها حتماً در سامانه جامع تجارت ثبت شود.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی فرمانده انتظامی خراسان شمالی تصریح کرد: با ماینرهایی که به صورت قاچاق وارد کشور شده باشد و شماره آنها در سامانه جامع تجارت ثبت نشده باشد برخورد خواهد شد و دارندگان آنها به عنوان متخلف مورد پیگرد قانونی قرار میگیرند.
وی افزود: علاوه بر ثبت کد آنها در سامانه جامع تجارت باید مجوز بهرهبرداری از سازمان سمت و اداره برق گرفته شود تا برق مورد نیاز این دستگاهها تامین و قابل رصد باشد.
تویی گفت: مردم در صورت مشاهده ماینرهای غیر مجاز میتوانند از طریق شماره اختصاصی پلیس امنیت اختصاصی 096 300 به صورت شبانه روزی موارد را اطلاع رسانی کنند.
انتهای پیام/311
∎