شناسهٔ خبر: 69956422 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: حوزه | لینک خبر

رئیس مجتمع آموزشی پژوهشی ائمه‌اطهار(ع):

مساجد محل رشد و تقویت اعتقادات مردم هستند

حوزه/ آیت‌الله فاضل‌لنکرانی گفت: مردم و جوانان باید در مساجد رفت و آمد کنند تا آسیب‌های اجتماعی و فرهنگی کاهش پیدا کند، نقش ائمه جماعات در این زمینه بسیار مهم است، باید مساجد محل رشد و تقویت اعتقادات مردم شوند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری حوزه، آیت‌الله محمدجواد فاضل‌لنکرانی، در همایش تجلیل از ائمه جماعات و فرماندهان پایگاه‌های مقاومت بسیج استان قم که در سالن همایش‌های مرکز فقهی ائمه‌اطهار(ع) برگزار شد، با اشاره به حدیث پیامبراکرم صل الله علیه وآله که خطاب به جناب ابوذر غفاری (رض) در خصوص فضیلت نشستن در مسجد فرمودند، بیان کرد" یا أبا ذَرٍّ، إنّ اللّه َتعالی یُعطِیکَ مادُمتَ جالِسا فی المَسجِدِ بِکُلِّ نَفَسٍ تَنَفَّستَ دَرَجةً فی الجَنَّةِ، و تُصَلِّی علَیکَ الملائکةُ، و تُکتَبُ لَکَ بِکُلِّ نَفَسٍ تَنَفَّستَ فیهِ عَشرُ حَسَناتٍ، و تُمحی عنکَ عَشرُ سَیّئاتٍ ای اباذر، تا زمانی که در مسجد نشسته‌ای خداوند متعال به تعداد هر نفسی که می‌کشی، یک درجه در بهشت به تو می‌دهد و فرشتگان بر تو درود می‌فرستند و برای هر نفسی که در مسجد می‌کشی ده حسنه برایت نوشته می‌شود و ده گناه از تو پاک می‌گردد.

رئیس مجتمع آموزشی پژوهشی ائمه‌اطهار(ع) افزود: امروز مساجد یک ظرفیت بزرگ در جامعه اسلامی هستند،ماموریت امامان جماعت در مساجد بعد از انقلاب اسلامی تغییر کرد و در طول دفاع‌مقدس و تحولات بعد از آن این آثار حضور امامان جماعت بیشتر مشخص شد.

وی ادامه داد: ائمه جماعات باید به ابزار تقوا علم و بصیرت اجتماعی بالایی برخوردار شوند تا اقدامات آنان تاثیرگذاری بیشتری داشته باشد، امام جماعت باید علم خود را به روز نگه دارد و ارتباط با مردم، مخصوصا جوانان را بیشتر داشته باشد.

آیت‌الله فاضل‌لنکرانی با مبارک دانستن مسجد گفت: مسجد دارای کارکردهای زیاد برای جامعه و مردم است، مسجد در هدایت مردم و جوانان نقش کلیدی دارد.

وی گفت: مردم و جوانان باید در مساجد رفت و آمد کنند تا آسیب‌های اجتماعی و فرهنگی کاهش پیدا کند، نقش ائمه جماعات در این زمینه بسیار مهم است، باید مساجد محل رشد و تقویت اعتقادات مردم شوند.

رئیس مجتمع آموزشی پژوهشی ائمه‌اطهار(ع) گفت: امامان جماعت نقش کلیدی و مهم در مساجد دارند و فعالیت‌های فرهنگی آنان باید زمینه تحول را در مردم ایجاد کند، ما اگر بخواهیم انقلاب و کشورمان با وجود این مشکلات، مخصوصاً مشکلات اخلاقی و اقتصادی مستحکم‌تر شود باید بتوانیم از این مساجد و این موقعیت برای ارتباط مردم با مساجد استفاده کنیم.

وی در پایان گفت: ان‌شاء‌الله آسیب‌های فراوانی را که امروز جامعه و جوان‌های ما با آن مواجه هستند، به برکت مساجد و روحیه‌ی بسیجی ائمه جماعات کاهش یابد و شاهد تقویت اعتقاد مردم و جوانان باشیم.

تفکر بسیجی بن‌بست‌ ندارد

در ادامه سردار محمدرضا موحد فرمانده سپاه امام علی‌ابن‌ابیطالب(ع) قم بیان کرد: بسیج بر دو پایه ایمان و اعتماد به نفس استوار است، ایمان و خداباوری موجب می‌شود که بسیجیان در برابر خدا تسلیم شوند و یقین به وعده الهی داشته باشند، دوم اعتماد به نفس است که موجب کشف استعدادها می‌شود.

فرمانده سپاه استان قم با اشاره به تعریف مقام ‌معظم‌رهبری در خصوص، فرهنگ بسیج که می‌فرمایند؛ بسیج یعنی مغلوب اراده دشمن نشدن ، بسیجی اراده خود را بر دشمن مسلط می‌کند و این همان نقطه مقابل نقشه استکبار جهانی و جبهه باطل است. گفت: استکبار جهانی به فرماندهی آمریکا و رژیم صهیونیستی می‌خواهند تا ملت‌ها و مردم جهان را تحقیر کند، بسیجیان نقطه مقابل دشمنان می‌ایستند و نقشه‌های شوم آنها را برهم می‌زنند.

سردار موحد ادامه‌ داد: تفکر بسیجی بن‌بست‌ ندارد، بسیجی به خود و توانایی‌هایش اعتماد دارد و از سلطه‌گران و استکبار نمی‌ترسد و آرمان و هدفش را تا شهادت ادامه می‌دهد.

فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی استان قم گفت: پرچم بسیج، پرچم دفاع از حقوق مستضعفان است و امروز بسیج به یک فرهنگ جهانی تبدیل شده است.

وی گفت: امام جماعت، فقط امام مسجد نیست بلکه امام محل نیز می‌باشد، مسجد باید محل رفع مشکلات معنوی باشد.

سردار موحد در پایان گفت: مسجد بهترین مکان برای مقابله با نقشه دشمن است، امامان جماعت مساجد که محور مسجد و محله هستند می‌توانند در تربیت نوجوانان که آینده‌سازان این انقلاب هستند سهیم باشند.

انتهای پیام/