شناسهٔ خبر: 69954785 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

قتل در هواخواهی از دوست صمیمی در کرمانشاه

کرمانشاه - رئیس پلیس آگاهی استان کرمانشاه از دستگیری جوانی ۲۱ ساله خبر داد که در هواخواهی از دوست خود مرتکب قتل شده بود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ علی کرمی اظهار کرد: پس از وقوع قتل یک نفر در کرمانشاه و ارجاع پرونده به پلیس آگاهی استان در دی ماه سال ۱۴۰۱، رسیدگی به موضوع در دستور کار قرار گرفت.

وی ادامه داد: در تحقیقات ابتدایی مشخص شد فرد قاتل پس از شلیک گلوله توسط اسلحه کلت به سمت مقتول، متواری شده است.

سرهنگ کرمی تصریح کرد: در حالی که حدود ۲ سال از وقوع قتل گذشته بود مأموران دریافتند که متهم به قتل در تهران حضور داشته و قصد عزیمت به کرمانشاه را دارد.

رئیس پلیس آگاهی استان یادآور شد: مأموران با دریافت این اطلاعات به پلیس راه بیستون - کرمانشاه مراجعه و در فرصتی مناسب و در اقدامی غافلگیرانه متهم به قتل را دستگیر و در بازرسی‌های انجام گرفته از داخل خودرو یک قبضه کلت کمری، ۲ تیغه خشاب و ۱۵ عدد فشنگ کشف کردند.

سرهنگ کرمی تصریح کرد: متهم دستگیر شده در بازجویی‌ها به ارتکاب قتل اعتراف و عنوان کرد روز حادثه همراه با ۲ تن از دوستانم در طاق بستان بودیم که مقتول با آنها به خاطر اختلاف حساب درگیر شد و من هم در هواخواهی از دوستانم با اسلحه کلتی که در اختیار داشتم به سمت مقتول تیراندازی کردم.

وی در پایان از تشکیل پرونده‌ای در این راستا و معرفی متهم دستگیر شده به دستگاه قضائی جهت سیر مراحل قانونی خبر داد.