شناسهٔ خبر: 69949095 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

نکولعل آزاد: همه مشکلات ما مالی است/۵۲ هزار دلار بدهکاریم

رئیس فدراسیون ورزش‌های ناشنوایان گفت: همه مشکلات ما مالی است و به ۱۴ میلیارد تومان نیاز داریم.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم ، مصطفی نکولعل آزاد رئیس فدراسیون ورزش‌های ناشنوایان در نشست خبری که ظهر امروز و در آستانه اعزام کاروان اعزامی به بازی‌های آسیایی ناشنوایان در مالزی برگزار شد، اظهار داشت: آمار ثبت شدن از ناشنوایان در بهزیستی 250 هزار نفر است، اما فکر می‌کنیم نزدیک به 850 هزار در کشور ناشنوا و کم شنوا هستند. این افراد باید برای جلوگیری از انزوا و مشکلات روحی و روانی حتماً ورزش کنند. اگر ناشنوایان با افراد سالم جدا شوند، ضربه می‌خورند و در واقع باید در کنار هم ورزش کنند و در مرحله بعدی در حوزه مربوطه ناشنوایان کار کنند. ما باید تعداد ورزشکاران ناشنوا را بیشتر کنیم و نگرانی‌ها برای سلامتی آنها کمتر خواهد بود. این افراد یک نقص جسمی دارند ، اما می‌توانند ورزش و کار کنند. فدراسیون هم یک پل است که می‌تواند ناشنوایان را از خانه بیرون بیاورد و به سمت ورزش بکشاند.

وی ادامه داد: در سال جاری مهمترین رویداد را داریم. بازی‌های آسیایی باید در ایران برگزار می‌شد، اما به دلایل مختلف از جمله تبلیغات منفی و مسائل امنیتی، تیم‌ها استقبال نکرده و ثبت‌نام نکردند و کنفدراسیون آسیا هم مجبور شد که بازی‌ها را به مالزی منتقل کند. همه تیم‌های ما آماده هستند. نام کاروان ایران «فریاد صلح در سکوت» است که ناشنوایان این صلح را می‌خواهند به گوش دنیا برسانند. کاروان ما با 150 نفر شامل 73 ورزشکار مرد و 21 ورزشکار زن، 8 مربی زن و 30 مربی مرد و سایر افراد از جمله پزشک و خبرنگار و ... به این بازی‌ها اعزام می‌شویم.

وی عنوان کرد: ما در سال‌های 2012 و 2015 پنجم شدیم، در 2018 که بازی‌ها لغو شد، در 2024 هم امسال در مالزی برگزار می‌شود. هدف ما کسب مقام اول یا دوم است و امیدواریم ارتقاء خوبی در جدول داشته باشیم. اعزام یک کاروان 150 نفره کار ساده‌ای نیست ، به خصوص با این وضعیت پروازها، دلار و ... . از دنیامالی ممنونم که اگر نبود، این کاروان اعزام نمی‌شد. در واقع او از همان روز اول به شدت حمایت کرد. به هر حال مشکلاتی هست که قابلیت حل شدن دارند. از کمیته المپیک هم تشکر می‌کنم که با وجود آنکه عضو این کمیته نیستیم، اما دو میلیارد تومان کمک کردند. از سازمان بهزیستی ، اداره کل ورزش و جوانان تهران هم ممنونم. تقریباً 36 میلیارد از 50 میلیاردی که در اختیار اداره کل ورزش تهران بود، در اختیارمان قرار گرفته است. به هر حال وقتی یک پولی وارد یک سازمان می‌شود، برای بازگرداندن آن مقاومت‌هایی می‌شود و این طبیعی است. ما هزینه‌های زیادی برای اعزام و پول بلیت، اسکان در مالزی و ... داریم که تلاش شد همه مشکلات حل شوند. انصافاً وزیر ورزش حمایت خوبی در همه جلسات کرد و امیدوارم با نتایج خوبی که می‌گیریم، خستگی از تن ورزشکاران و مربیان و مسئولان بیرون برود. انشاالله با مدیریت خوب، نتایج خوبی هم بگیریم و بارها پرچم ایران را به اهتزاز دربیاوریم.

نکولعل آزاد درباره احتمال حضور وزیر ورزش در مالزی گفت: هر همایش و اردویی که می‌گذارم، دوست دارم وزیر بیاید. برای این رویداد هم دعوتنامه می‌زنیم و اگر خودش نیاید، احتمالاً اسبقیان خواهد آمد. البته که وزیر دوست دارد از نزدیک تلاش‌های بچه‌ها را ببیند.

وی درباره اختلاف با کنفدراسیون آسیا گفت: سیاست وزارت ورزش این است که از نفرات ایرانی در پست‌های بین‌المللی استفاده کنیم. ما محمد پرگر به عنوان نامزد جدید ریاست به کنفدراسیون آسیا معرفی کرده‌ایم. یک رای هم داریم که به نماینده ایرانی خواهیم داد. البته ارتباط خوبی با کنفدراسیون آسیا وجود ندارد. ما گفتیم که کمیته‌های مختلف آسیا با حضور ایرانی‌ها تشکیل شود. اگر قرار باشد که یک ایرانی باشد و دلمان به همین خوش باشد، خوب نیست. در واقع کارمان پس از انتخاب پرگر آغاز می‌شود. اقدام ما حمایتی است، اما حرف برای گفتن زیاد داریم. معتقدم ظرفیت فوق‌العاده‌ای در کنفدراسیون آسیا است، اما چیز زیادی به لحاظ حضور یک ایرانی در رأس این کنفدراسیون ندیدیم.  باید این را هم بگویم که کسب میزبانی برای ایران کار پرگر بود، اما اینکه از دست رفتن میزبانی به دلیل رأی نیاوردن او بود، چیزی نمی‌توانم بگویم. فقط می‌گویم که باید از ظرفیت حضور یک ایرانی در کنفدراسیون استفاده زیادی کرد.

وی درباره پول 50 میلیارد تومانی که در اختیار اداره کل ورزش و جوانان تهران بود، گفت: چون قرار بود میزبانی در تهران باشد، کیومرث هاشمی این پول را به اداره کل تزریق کرد. وقتی که بازی‌ها لغو شد، این پول در حسابشان ماند. شاید در این میان دستوراتی به اداره کل داده باشند ، اما یک ریال از این پول را برای سایر مسائل هزینه نکردند. قطعا اگر به مشکل بخوریم، آن 14 میلیارد هم داده می‌شود.باید این را در نظر بگیریم که اگر یک روزی وزیر بخواهد چنین پولی را حتی از حساب فدراسیون ما بگیرد، مقاومت می‌شود. ما 7، 8 میلیارد تومان هزینه برگزاری اردوها کرده‌ایم و البته از کمک‌های غیر دولتی هم بهره بردیم. بخشی از بدهی‌ها به فدراسیون جهانی را هم دادیم. در آسیا تعلیق نبودیم و این تعلیق جهانی بود، اما الان برطرف شده است. الان هم به آسیا 52 هزار دلار بدهکاریم و تلاش می‌کنیم بخشی از آن را در همین بازی‌ها بدهیم.

وی درباره تغییر کادر فنی تیم فوتبال ناشنوایان که گفته می‌شد با اصرار اسبقیان به تغییر یک مربی بوده است، گفت: بالاخره این تغییرات به طور کلی طبیعی است و در هر جایی هم رخ می‌دهد. چهار ماه بعد از آغاز اردوها، دیدیم که روند خوبی وجود ندارد و مربیان نتوانستند ارتباط خوبی با بازیکنان بگیرند. ما مجبور شدیم که کادر را عوض کنیم و بلافاصله اردو را تشکیل دادیم و الان آماده‌اند. من در شرایطی به ماجرا ورود کردم که بحران به وجود آمده بود و مجبور شدیم این جراحی را کنیم. اسبقیان هیچ نقشی نداشت.

وی درباره پاداش‌ها به مدال‌آوران گفت: پاداش وزارت ورزش که وجود دارد. چیزی که دنیامالی به دنبالش است، این است که تلاش می‌کنند پاداش ناشنوایان مثل ورزشکاران توان یاب شود. البته استان‌ها هر کدام برای ورزشکارانشان کمک کرده و پاداش اهدا کردند. به هر حال پاداش پای سکو نیست و همان پاداش وزارت است.

وی درباره اینکه دو روز قبل گفته بود 48 ساعت پیش‌رو تعیین کننده است، گفت: منظورم این بود که اگر پرواز اول به دوبی با تاخیر شود، پرواز دوم به مالزی با مشکل مواجه خواهد شد. همه مشکلات ما مالی است و نیاز به 14 میلیارد داریم. حتی با اسپانسر صحبت کردیم، اما نشد. به هر حال پیگیری می‌کنیم تا شرایط بهتری داشته باشیم. برای اعزام هیچ مشکلی نداریم، اما ممکن است در آنجا به مشکل بخوریم و دوست دارم مسئولان کمک کنند.

انتهای پیام/