شناسهٔ خبر: 69947965 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

آغاز طرح وارنیش فلوراید در مدارس ابتدایی بافق

رئیس مرکز بهداشت ودرمان بافق: وارنیش فلوراید درمانی یک روش ایمن، آسان، ارزان و در دسترس برای پیشگیری از پوسیدگی دندان است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، کوهگرد در آیین آغاز طرح وارنیش فلوراید درمانی دانش آموزان مقطع ابتدایی در مدرسه شهید آنغوزه‌ای مبارکه بافق، گفت: وارنیش فلوراید درمانی یک روش ایمن، آسان، ارزان و در دسترس برای پیشگیری از پوسیدگی دندان است. 
کوهگرد بیان کرد: این طرح به مدت ۲۰ روز در مدارس ابتدایی شهرستان، برای دانش آموزانی که والدین فرم رضایت را پر کرده‌اند، اجرا می‌شود. 
وی گفت: همه مراکز بهداشت و درمان بافق، دندان پزشکان و مراقبان سلامت دراین طرح رایگان مشارکت می‌کنند.
معاون شبکه بهداشت و درمان بافق بیان داشت: دانش آموزان همچنین می‌توانند با والدین خود به مراکز بهداشت و درمان شهرستان مراجعه کرده و در طرح وارنیش فلوراید شرکت کنند. 
کوهگرد همچنین به دانش آموزان توصیه کرد که برای داشتن دندان‌های بدون پوسیدگی، رژیم غذایی سالم، پرهیز از نوشیدنی‌های گازدار و تنقلات شیرین، مصرف میوه و سبزیجات تازه، استفاده از مسواک و مراجعه به دندانپزشک را حتما در برنامه داشته باشند. 
هفت هزار و ۵۰۰ دانش آموز مقطع ابتدایی در بافق مشمول طرح وارنیش فلوراید هستند.