محمدمهدی شهریاری، عضو فراکسیون مستقلین مجلس شورای اسلامی درباره لایحه اصلاح قانون به کارگیری افراد در مشاغل حساس گفت: امیدوار هستم که مجلس در بررسی این لایحه منافع کشور، نظام و آن موردی که مورد خواست رهبری است را مورد توجه قرار بدهد تا این مشکل به صورت کلی حل شود. برای مثال طبق قانون به کارگیری افراد در مشاغل حساس خانم زینب سلیمانی، فرزند شهید سلیمانی همسر خارجی دارد، هم نمی تواند در هیچ شغل حساسی در کشور عنوان و پست بگیرد.
این نماینده مجلس تاکید کرد: در هر صورت شرایط باید به نفع منافع کشور تغییر کند، از این رو فکر می کنم بسیاری از نمایندگان مجلس که به فوریت لایحه اصلاح قانون به کارگیری افراد در مشاغل حساس رای نداده بودند ناشی از جو سنگینی بود که حاکم کرده بودند و براساس آن هر کسی رای منفی به این فوریت ندهد، از چارچوب نظام خارج است.
شهریاری افزود: بعد از توجیهاتی که در مورد نمایندگان صورت گرفت، فکر می کنم رای نمایندگان تغییر می کند چراکه موضوع ظریف نیست بلکه موضوع منافع و مصالح کشور است که به نظر من در آن مرحله رای دادن به فوریت لایحه اصلاح قانون مشاغل حساس مورد توجه خیلی از نمایندگان قرار نگرفت.
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی در پاسخ به اینکه چه کسی یا کسانی این جو که هر کسی رای منفی به فوریت لایحه اصلاح قانون مساغل حساس ندهد، خارج از نظام است، را به وجود آورد، خاطرنشان کرد: جبهه پایداری، یعنی نمایندگانی که وابستگی خاص به جبهه پایداری دارند، این جو را به وجود آوردند.
شهریاری در واکنش به اینکه فکر می کنید چه اتفاقی افتاد که مستقلین تحت تاثیر جو ساخته شده توسط پایداری ها قرار گرفتند، یادآور شد: هنگام رای گیری برای فوریت لایحه اصلاح قانون به کارگیری افراد در مشاغل حساس تعدادی از مستقلین در صحن حضور نداشتند و آن تعدادی هم که بودند، توجه نداشتند که در نهایت اکثریت رای منفی به فوریت لایحه دادند. اما ۹۰ درصد از آن ۳۸ نفر موافق از مستقلین بودند.
∎