شناسهٔ خبر: 69943087 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه دنیای‌اقتصاد | لینک خبر

در جمع خبرنگاران اعلام شد؛

خبر مهم وزیر ارتباطات از ورود فناوری‌های نوین به بورس/ طرح ویژه‌ای برای کسب و کارهای دانش‌بنیان داریم

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از ورود فناوری‌های دیجیتال به بورس خبر داد و گفت: امیدواریم با همکاری بخش‌خصوصی طرحی به تصویب برسد که شاهد حضور کسب و کارهای دانش‌بنیان با سرعت بیشتری در فضای بورس باشیم.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار گروه آنلاین روزنامه دنیای اقتصاد، ستار هاشمی در حاشیه جلسه امروز صبحانه کاری با فعالان اقتصادی و اعضای اتاق بازرگانی ایران گفت: امروز بحث ویژه‌ای در خصوص رشد اقتصاد دیجیتال مطرح شد؛ به این معنا که راهکارهای متعددی برای رشد این حوزه وجود دارد که یکی از مهم‌ترین این راهکارها ورود به بازار رسمی و بورس است.

وی افزود: در این زمینه، امیدواریم که در جلسات کارشناسی و تخصصی، موضوع حضور شرکتهای دانش‌بنیان در بورس به تصویب برسد تا در آینده نزدیک، شاهد حضور کسب‌ و کارها و شرکت‌های دانش‌بنیان با رشد و سرعت بیشتری در فضای بورس کشور باشیم.

به گفته وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، این حضور می‌تواند به این شرکت‌ها کمک کند تا از این مسیر، سرمایه‌گذاری‌های مؤثری داشته باشند.