به گزارش خبرنگار دفاعپرس از کرمان، به مناسبت ایام فاطمیه و مراسمات ویژه استقبال، تشییع و تدفین شهدا، سرهنگ «مهدویفرد» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس کرمان با نماینده ولیفقیه در استان و امام جمعه کرمان حجت الاسلام والمسلمین «علیدادی سلیمانی» دیدار و به تشریح برنامهها پرداخت.
در این جلسه آخرین هماهنگیها و بررسیها جهت ساخت یادمان شهدا و همچین برنامهریزی جهت برگزاری مراسم تشییع و تدفین شهید گمنام در استان کرمان صورت پذیرفت.
مهدویفرد در این جلسه اظهار داشت: تمامی تلاش اداره کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان کرمان این است که فرهنگ ایثار، شهادت و زندگی به سبک و شیوه شهدا را نهادینه کند.
وی ادامه داد: در این میان شهدای گمنام از ارج و منزلت بالایی در میان مردم استان برخوردار هستند و تدفین پیکر مطهر آنان در هر منطقهای از استان ترویج سیره این عزیزان را سرعت میبخشد.
حجت الاسلام والمسلمین «علیدادی سلیمانی» در این جلسه اظهار داشت: شهدا حق بزرگی بر گردن تمامی مردم ایران از جمله مسئولان دارند که نباید به سادگی از کنار این حق گذشت.
در ادامه نماینده ولی فقیه در استان هم برگزاری مراسمات شهدا را موثر خواند و ادامه داد: قبل از در نظر گرفتن تدفین هر شهید برای هر مکان ابتدا محل دفن شهید از لحاظ زیرساختی تا حدودی آماده باشد، و موارد امنیتی در این مورد را رعایت کنید.
انتهای پیام/
∎