شناسهٔ خبر: 69935917 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: طرفداری | لینک خبر

فدریکو دی مارکو: طارمی مهاجم درون محوطه است

مدافع چپ ایتالیایی نراتزوری می‌گوید این تیم باید مقابل لایپزیش بازی همیشگی خود را انجام دهد.

صاحب‌خبر -

طرفداری | فدریکو دی مارکو امیدوار است مهدی طارمی همچنان به کمک به اینتر ادامه دهد. 

به گزارش اف سی اینتر نیوز، فدریکو دی مارکو در کنفرانس خبری قبل از دیدار با لایپزیش حاضر شد و سپس با شبکه تلویزیونی اسکای مصاحبه کرد. مهم‌ترین صحبت‌های وینگ بک چپ ایتالیایی نراتزوری را می‌خوانید:

لایپزیش تیم سوم جدول لیگ آلمان است و گل های کمی دریافت کرده و می دانیم آنها بازیکنان قدرتمندی مانند ششکو در جلوی زمین را دارند. ما باید مثل همیشه بازی خود را انجام دهیم و به زمین برویم و نشان دهیم که پیروزی را می‌خواهیم. در مقابل هواداران خود هستیم و قصد داریم یک بازی عالی انجام دهیم. در مقابل حریفانی با کیفیت تاکنون 10 امتیاز گرفته‌ایم و برای نزدیک شدن به هدفمان یعنی صعود مستقیم باید 3 امتیاز را بگیریم. ما همیشه سعی می‌کنیم در همه بازی‌ها، چه در لیگ قهرمانان و چه در لیگ داخلی، بهترین عملکرد خود را ارائه دهیم. بی‌گمان لیگ قهرمانان یکی از جذاب‌ترین مسابقاتی است که می‌توان در آن بازی کرد، اما در سری آ هم تمام تلاش خود را می‌کنیم.

فصل گذشته فصل فوق‌العاده‌ای بود اما باید آن را فراموش کنیم. در این فصل شروع خوبی داشته‌ایم، تنها یک امتیاز با صدر جدول سری آ فاصله داریم و در لیگ قهرمانان نیز به صعود نزدیک هستیم. فکر نمی‌کنم افتی داشته باشیم، طبیعی است که گاهی مساوی کنیم یا ببازیم. در باشگاهی مثل اینتر همه چیز جلب توجه می‌کند اما باید به همین روال ادامه دهیم. تیم‌های زیادی تقویت شده‌اند و چند تیم در صدر جدول قرار دارند. اینتر تیم قدرتمندی است و باید در همه رقابت‌ها به یک شکل بجنگد.

سیستم چرخشی اینزاگی؟ در اینتر نیازی به صحبت در مورد سیستم چرخشی نیست زیرا ما بازیکنان قوی زیادی داریم و این را در همه رقابت ها نشان داده‌ایم.

طارمی؟ او یک مهاجم داخل محوطه جریمه است. قبلاً هم او را در پورتو دیده بودیم. او یک مهاجم قوی به حساب می‌آید و امیدوارم از این به بعد و همانطور که قبلاً و در زمان حضورش در زمین نشان داده، به ما کمک کند.

گلزنی خواکین کوریا مقابل ورونا؟ من برای توکو خوشحالم، او لیاقتش را دارد. او همیشه تمام تلاشش را کرده و هیچ‌وقت حرفی نگفته که نباید آن را می‌زده. این نشان می‌دهد که رختکن اینتر چگونه است. ما همدیگر را دوست داریم و از بودن با هم لذت می‌بریم و این موضوع در زمین هم دیده می‌شود.

از فدریکو دی مارکو فقط سوپرگل بخواهید!