شناسهٔ خبر: 69934199 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

جایگاه مهم خطبه فدکیه در تاریخ

معاون فرهنگی تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی گفت: حضرت زهرا سلام الله علیها با این بیان نشان می‌دهند که توحید باید به ساحت عملی و اخلاقی فرد برگردد و در زندگی او به تأویل درآمده و جلوه‌گر شود

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، حجت‌الاسلام سعید روستاآزاد امروز در همایش مبلغان فاطمی مدینه تا قدس که در مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه قم برگزار شد، اظهار کرد: خدمت برای تبلیغ، توفیق بزرگی از سوی خداوند متعال است و امیدوارم تلاش‌ها و همکاری‌های مبلغان روز به روز بهتر و افزون‌تر شود، چرا که همه شما مبلغان باید در تسهیل حضور فرهنگی و تبلیغی، فعالانه شرکت داشته باشید.

وی افزود: حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها به عنوان یکی از بزرگ‌ترین و مبارزترین شخصیت‌ها در تاریخ، همواره با سخت‌ترین گرفتاری‌ها و امتحانات الهی مواجه بودند. در چنین شرایطی، یکی از اقدامات شاخص حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها خطبه فدکیه است که می‌توان آن را به عنوان خطبه «معارف فاطمی» و کلاس فاطمی برای آموزش بسیاری از مفاهیم و آموزه‌ها در نظر گرفت و این خطبه نه تنها به بیان مظلومیت ایشان و حقایق تاریخ می‌پردازد، بلکه به عنوان درسنامه‌ای ارزشمند برای اندیشمندان و پژوهشگران می‌تواند مورد استفاده قرار گیرد.

معاون فرهنگی تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی گفت: هدف ما این است که این توان و هنر شکرگزاری را به مخاطبان خود منتقل کنیم و بیان کنیم و افرادی که پس از 1400 سال همواره مورد احترام ما هستند، نمونه‌هایی از انسان‌هایی هستند که در سخت‌ترین شرایط، شکرگزار پروردگار اند.

روستاآزاد با قرائت فرازی از خطبه فدکیه به سخنان شهید مطهری نیز اشاره کرد و گفت: حضرت زهرا سلام الله علیها تأکید می‌کنند که توحید صرفاً گفتن و باور کردن نیست، بلکه اگر توحید منجر به اخلاص شود، این نکته اهمیت پیدا می‌کند.

وی با بیان اینکه توحید تنها در کلام و بیان نیست، بلکه حقیقت و ثمره آن باید در عمل و اخلاص تجلی پیدا کند، خاطرنشان کرد: بدین ترتیب، توحید حقیقی آن است که به ظهور و بروز اخلاص در زندگی انسان‌ها منجر شود؛ یعنی این اعتقاد و باور باید در رفتار و کردار افراد به وضوح نمایان باشد.

معاون فرهنگی تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی افزود: حضرت زهرا(سلام الله علیها) با این بیان نشان می‌دهند که توحید باید به ساحت عملی و اخلاقی فرد برگردد و در زندگی او به تأویل درآمده و جلوه‌گر شود.

انتهای پیام/