شناسهٔ خبر: 69932739 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: بولتن‌نیوز | لینک خبر

فروش ۱۹۴ تن از محموله چای دبش در حراج

نخستین حراج حضوری استان تهران در مورخ ۲۹ آبان با فروش ۱۹۴ تن از محموله چای دبش و به ارزش ۴۰۰ میلیارد ریال فروخته شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش بولتن نیوز به نقل از فرارو، مدیرکل ویژه جمع آوری و فروش اموال تملیکی استان تهران گفت: ۱۹۴ تن چای دبش در حراج حضوری به فروش رسید. 

حسین اصغری اظهار کرد: پس از تحویل محموله چای و با توجه به دستور مقام قضائی به این سازمان اموال تملیکی با همکاری غذا و دارو در خصوص سلامت و بهداشت چای اقدام و پس از طی مراحل آزمون استاندارد جهت عرضه در حراج عمومی آماده شد. 

مدیرکل ویژه جمع آوری و فروش اموال تملیکی استان تهران ادامه داد: نخستین حراج حضوری استان تهران در مورخ ۲۹ آبان با فروش ۱۹۴ تن از محموله چای دبش و به ارزش ۴۰۰ میلیارد ریال فروخته شد. 

اصغری گفت: اولویت فروش در حراج حضوری به صورت نقد و در صورت نداشتن متقاضی به صورت اعطای مهلت چهار ماهه و در قبال دریافت ضمانت‌نامه بانکی به فروش رسید. 

مدیرکل ویژه جمع آوری و فروش اموال تملیکی استان تهران اظهار کرد: با توجه به رسالت سازمان عرضه کالاها به صورت شفاف و به صورت برگزاری مزایده سراسری و یا به صورت حراج صورت می‌پذیرد.