به گزارش شمانیوز، در روزهای اخیر سخنان ضد و نقیضی در خصوص اجرای متناسبسازی حقوق بازنشستگان در سال ۱۴۰۳ منتشر شده است. در حالی که برخی منابع میگویند مبلغ متناسبسازی در ماههای آتی نیز در فیش حقوقی بازنشستگان خواهد نشست، برخی منابع دیگر از پایان تعیین تکلیف ۴۰ درصد متناسبسازی حقوق بازنشستگان در ماه آبان خبر دادهاند.
چندی پیش محسن زنگنه، نایب رئیس کمیسیون تلفیق بودجه مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با ایسنا گفت: سوال اینجاست که الان ۸ ماه از سال گذشته و دولت هنوز به تعهد خود کامل عمل نکرده، چه باید کرد؟ ما توافق کردیم که از برج ۹ یعنی آذرماه، ۴۰ درصد متناسبسازی برای همه بازنشستگان کشور اجرا شود؛ برج ۹.۱۰، ۱۱ و ۱۲ همه بازنشستگان (منظور کشوریها و لشگری هاست) این ۴۰ درصد را دریافت کنند؛ سال بعد هم ۳۰ درصد اعمال شود.
پیشتر رضا فیضینژاد،معاون فنی و امور بیمهای صندوق بازنشستگی کشوری نیز گفته بود: تا پایان امسال حقوق بازنشستگان کشوری با اعمال اجرای ۴۰ درصد متناسبسازی، به حساب بازنشستگان واریز میشود.
با این وجود محمد محمدی، معاون بیمهای سازمان تامین اجتماعی در روز یکشنبه ۴ آذر در مصاحبه با ایرنا سخنانی را مطرح کرد که نشان میدهد اجرای ۴۰ درصد از قانون متناسبسازی به پایان رسیده است.
معاون بیمهای سازمان تامین اجتماعی گفته است: اجرای ۴۰ درصد از قانون که به سال ۱۴۰۳ مربوط میشود، براساس جبران ۹۰ درصد افت مستمری سال ۱۴۰۳ نسبت به مستمری زمان برقراری، همزمان با واریز مستمری ماه جاری بازنشستگان سایر سطوح انجام شد.
این سخنان متناقض انتقاد بازنشستگان در شبکههای اجتماعی را به همراه داشته است و آنان درخواست کردهاند با توضیحات دقیق و شفاف از سوی سازمان تامین اجتماعی یا صندوق بازنشستگی کشوری، ابهامات قانون متناسبسازی برطرف شود.