شناسهٔ خبر: 69931595 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی | لینک خبر

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان:

پیام های ناب انسانی با زبان فرهنگ و هنر ترویج شود

صاحب‌خبر -

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان، علی اصغر دریایی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی در آیین اختتامیه سی و پنجمین جشنواره تئاتر استانی کردستان امروز قبل از ظهر که با حضور شهردار و تعدادی از اعضای شورای اسلامی شهر سنندج و جمع کثیری از هنرمندان و علاقمندان به هنر تئاتر در تالار فروردین مجتمع فجر سنندج برگزار شد، اظهار داشت: تئانر فقط هنر نمایشی صرف نیست، هنر تئانر هنر انسانیت و اخلاق است هنر خرد و ایثار و گذشت است.

وی افزود: هنر تئاتر، هنر منبر است و فراتر از آن است، سن و صحنه تئاتر، صحنه مقدسی است و پیام های صادره از این صحنه های هنری، پیام های ناب انسانی، فرهنگی و هنری است.

دبیر شورای فرهنگ عمومی استان اضافه کرد: نهضت پلاتو سازی با هدف توسعه فرهنگی و هنری استان آغاز شده است، در شهرهای بیجار، سقز، دیواندره و کامیاران پلاتوهای چند منظوره آماده شده است و از آنها بهره برداری شده، و به زودی در شهرهای بانه، مریوان و دهگلان به زودی آماده بهره برداری خواهد شد.

 دریایی خاطرنشان کرد: صحنه تئاتر آنقدر مقدس است که بایستی با وضو در صحنه حاضر شد، به حقیقت هر نکته و مطالبی که  از صحنه های تئاتر صادر می شود مقدس است.

 وی ضمن قدردانی از دبیر و دبیر اجرایی جشنواره اذعان داشت: اجراهای خوبی با موضوعات روز و تأثیرگذار در این جشنواره اجرا شد، نمایش با موضوع غزه در این جشنواره اجرا شد که به واقع فاجعه ای انسانی در آن منطقه از جهان جدا از مسائل سیاسی در حال وقوع است.

مدیر کل فرهنگ کردستان تصریح کرد: هنرمندان پای قصه ها و غصه های مردم بنشینند و با هنر خویش از آسیب های اجتماعی و فرهنگی صحبت کنند و در کاهش این آسیب ها تلاش کنند.

وی در پایان عنوان کرد: اهدافی برای این جشنواره تعریف شده بود: استفاده از ظرفیت هنرمندان در همه عرصه های مختلف برگزاری جشنواره، تعامل و هم اندیشی با تکیه بر خرد و نقد علمی و با زبان هنر سهمی در ارتقای فرهنگ عمومی و کاهش آسیب های اجتماعی داشته باشیم . از جمله مهمترین اهداف برگزاری جشنواره بود

جمعیت