شناسهٔ خبر: 69931459 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: بسیج نیوز | لینک خبر

نمایش اقتدار بسیجیان شهرستان هامون به‌مناسبت ۵ آذر ماه

همایش اقتدار بسیج با حضور گسترده بسیجیان شهرستان هامون در سالن ورزشی حاج قاسم سلیمانی برگزاری شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش روابط‌عمومی خبرگزاری بسیج هامون ، این نمایش اقتدار با حضور حاجی‌حسینی فرماندارشهرستان، سرهنگ پورشهابی فرمانده سپاه شهرستان،اعضای شواری اداری و شورای تامین شهرستان و مهمان ویژه برنامه جانباز دوران دفاع مقدس حسنعلی نوری همزمان با پنجم آذرماه ، روز بسیج مستضعفین و در آخرین روز از هفته بسیج  بسیجیان شهرستان هامون ، اقتدار خود را به نمایش گذاشتند.

فرمانده ناحیه بسیج سپاه هامون در این نمایش اقتدار اظهار داشت: بنیان بسیج از عشق درونی خود به خدا و اسلام مکتب اهل بیت(ع) است و توانسته به عنوان یک الگو در دیگر کشورها نیز گسترش یابد.

 سرهنگ پور شهابی با بیان اینکه آنچه در فلسطین و لبنان و کشورهای جبهه مقاومت می‌بینیم همان تفکر بسیجی است، بیان کرد: بسیجی به دنبال نام و نشان نیست و برای خود چیزی نمی‌خواهد بلکه در مقابل ظلم و استکبار ایستاده و سازش ناپذیر است.

وی ادامه داد: امروز مردم دنیا وحشی‌گری‌های تمدن غربی را در فلسطین و لبنان می‌بینند. آنها می‌خواهند کشتن زنان، کودکان، بمباران بیمارستان، نابودی کلاس‌های درس و ممانعت از ورود غذا و دارو را به نام تمدن پیشرفته به جوانان ما بدهند.

همچنین خاطر نشان کرد: بسیج و فرهنگ بسیجی در عرصه‌های مختلف از دفاع مقدس تا سازندگی و محرومیت زدایی در صحنه بوده است. امروز غربی‌ها تلاش می‌کنند با اسامی مختلف و ذهنیت سازی، جوانان ما را قالب‌بندی کنند مثلاً اسمی به نام نسل «زد» می گذارند و افراد را زیر آن سامان می‌دهند و فرهنگی که خود تعریف می‌کنند به آن قالب می‌کنند.