شناسهٔ خبر: 69930432 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: حوزه | لینک خبر

مدیر حوزه علمیه خواهران استان یزد:

حرف و کار طلبه باید برای مردم منفعت داشته باشد

حوزه/ مدیر و معاونان حوزه علمیه خواهران استان یزد در جمع طلاب مدرسه علمیه تخصصی فاطمه الزهرا (سلام الله علیها) اردکان حضور یافتند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از یزد، روز گذشته حجت الاسلام والمسلمین محمد کارگر شورکی مدیر حوزه علمیه خواهران استان یزد در جمع طلاب مدرسه علمیه تخصصی فاطمه الزهرا (سلام الله علیها) اردکان، حدیث قدسی «یا أَحْمَدُ! لَوْلاک لَما خَلَقْتُ الْأَفْلاک، وَ لَوْلا عَلِی لَما خَلَقْتُک، وَ لَوْلا فاطِمَةُ لَما خَلَقْتُکما؛ ‌ای احمد! اگر تو نبودی افلاک را خلق نمی‌کردم و اگر علی نبود تو را خلق نمی‌کردم و اگر فاطمه نبود شما دو نفر را خلق نمی‌کردم» را بیان کرد.

وی از طلاب درباره منبع و مضمون این روایت سوال کرده و با بیان اینکه باید به منبع اصلی روایات مراجعه کنیم، قرآن و روایات اهل بیت (علیهم السلام) را سرچشمه دانست.

حجت الاسلام والمسلمین کارگر وظیفه حوزه‌های علمیه را پاسخگویی به سوالات ذهنی جوانان و شبهات القا کننده دشمن دانست.

وی با تبریک هفته بسیج، به تشکیل شجره طیبه بسیج به فرمان امام خمینی (ره) اشاره و بیان کرد: به برکت بسیج و پای کار آمدن مردم، کشور ما بدون تجزیه شدن خاکش در جنگ ۸ ساله پیروز شد.

مدیر حوزه علمیه خواهران استان یزد با بیان فرمایش رهبر معظم انقلاب (مد ظله العالی) که «بسیج بیش از آنکه یک سازمان باشد یک فرهنگ است» به حرکت بسیجی وار بانوان کشورمان در اهدای طلاهای خود به مردم لبنان و جبهه مقاومت اشاره کرد.

وی بسیج را یک تفکر دانسته و تصریح کرد: کسانیکه فرهنگ دفاع از کشور و مظلوم را دارند یک بسیجی‌اند؛ حتی اگر در سازمان بسیج عضو نباشد و شما طلاب همه بسیجی هستید.

حجت الاسلام والمسلمین کارگر مردمی بودن، خدمت به همه، موثر در آینده بودن، منفعت طلب نبودن، انقلابی بودن، کار نمایشی نکردن، تکلیف گرا بودن، قانونمند و نظم پذیر بودن، دارای تعهد و احساس مسئولیت بودن، ترحم بر ضعیف داشتن و بر ظالم تاختن و پرهیز از غرور و تکبر کردن را شاخص‌های بسیجی از دیدگاه رهبر معظم انقلاب (مد ظله العالی) دانست.

وی با اشاره به شعار امسال بسیج؛ «با مردم برای مردم» اظهار داشت: این افتخار برای طلبه ها است که در خدمت مردم باشند، طلبه‌ای موفق است که در بین مردم و دلسوز آن‌ها باشد و مردم احساس کنند که این طلبه دوست آن‌ها است و بعضی وقت‌ها انجام کارهای کوچک عملی برای مردم بیشتر از چند سخنرانی ارزش دارد و طلبه با خدمت به مردم، پیش مردم و خدا ارزش پیدا می‌کند.

حجت الاسلام والمسلمین کارگر با بیان روایت امام رضا (علیه السلام) که فرمودند: «محاسن کلام ما را به مردم بگویید، مردم پیرو ما می شوند»، رسالت پیامبر (صل الله علیه و آله و سلم) و وصایت امیرالمومنین (علیه السلام) و الگو بودن حضرت زهرا (سلام الله علیها) و راه ترسیمی آن‌ها را در اختیار طلاب دانست که به تبیین و بیان آن باید بپردازند.

وی با بیان اینکه حرف و کار طلبه باید برای مردم منفعت داشته باشد، کار بی اخلاص را بی ارزش دانست و از طلبه‌ها خواست که تکلیف‌گرا باشند.

مدیر حوزه علمیه خواهران استان یزد با اشاره به قانونمند بودن امام خمینی (ره) حتی نسبت به قانون کشور فرانسه، از طلبه‌ها خواست خود را در جوانی به قانونمند بودن و منظم بودن عادت داده تا در آینده نیز بتوانند قانونمند و منظم باشند.

وی در پایان با بیان روایت امام حسن (علیه السلام) که فرمودند: «نابودی مردم در سه چیز است: تکبّر و حرص و حسادت؛ زیرا تکبّر ، باعث نابودی دین است و ابلیس به سبب همین خصلت لعنت شد، آزمندی دشمن جان است و به واسطه همین خویْ آدم از بهشت رانده شد، و حسادت، راهنمای به سوی بدی و نابکاری است و بر اثر همین حسادت بود که قابیل، هابیل را کشت» تواضع را موجب مقبولیت و تکبر را موجب منفوریت بیشتر دانست.

گفتنی است در این بازدید مدیر و معاونان حوزه علمیه خواهران استان یزد با طلاب، اساتید، هیئت امنا ومعاونان مدرسه علمیه تخصصی فاطمه الزهرا (سلام الله علیها) اردکان دیدار و گفتگو کردند.

حرف و کار طلبه باید برای مردم منفعت داشته باشد