شناسهٔ خبر: 69929912 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

پاکسازی معابر منطقه سه اهواز از نخاله‌ها

مدیر منطقه سه شهرداری اهواز گفت: طرح پاکسازی محله به محله با هدف پاکسازی منطقه از نخاله‌ها همچنان درحال اجراست.

صاحب‌خبر -

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، میثم علی نژاد گفت: هدف از اجرای طرح محله به محله زیباسازی و آراستگی محیط شهری، رسیدگی ویژه به وضعیت نظافت سطح شهر، ارتقاء کیفیت و رفع موانع بصری و زیست محیطی بوده است، به همین جهت طرح پاکسازی محله به محله از روز‌های گذشته در چند محله از منطقه ۳ در دستور کار معاونت خدمات شهری این شهرداری قرار گرفته است.

وی افزود: این طرح با رویکرد نقاط کم برخوردار و حاشیه‌ای، کار‌هایی همچون هرس و جمع آوری درختان، نخاله برداری و تنظیف عمومی با بهره‌گیری از توان نیرو‌های تلاشگر خدمات شهری شهرداری منطقه ۳ به منظور ارتقاء سلامت شهروندان و بهبود فضای بصری شهری در محلاتی از جمله شهرک جانبازان، کوی فرهنگیان و خیابان سیمین، بلوار شهید دغاغله و کوی عابدی انجام شد.

علی نژاد ادامه داد: در این طرح فعالیت هایی، چون رفت و روب، پاکسازی و نخاله برداری معابر، لایروبى انهار، تخلیه و شستشوى باکس هاى زباله، آسفالت ریزی، رفع سد معبر انجام می‌شود.