شناسهٔ خبر: 69924196 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

افزایش ۲۱ درصدی جوجه‌ریزی در مرغداری‌های بوشهر

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر از افزایش جوجه‌ریزی در مرغداری‌های استان خبر داد و گفت: در ۸ ماه امسال میزان جوجه‌ریزی در مرغداری‌ها نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲۱ درصد افزایش یافته است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، ابوتراب نکیسا صبح امروز در جمع خبرنگاران در بوشهر از افزایش جوجه‌ریزی در واحدهای مرغ گوشتی استان بوشهر خبر داد و اظهار کرد: تأمین نهاده و قیمت مناسب مرغ زنده موجب افزایش 31 درصدی سطح جوجه‌ریزی در آبان ماه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل شده است. با این حجم جوجه‌ریزی در مرغداری‌ها استان بوشهر از لحاظ تأمین گوشت مرغ برای نیمه دوم آذر و دی ماه مشکل نخواهیم داشت.

وی با بیان اینکه بیش از نیاز استان بوشهر به گوشت مرغ تولید می‌شود گفت: در هر دوره شش میلیون و 200 هزار قطعه جوجه‌ریزی در مرغداری‌های استان بوشهر انجام می‌شود که بخشی از مرغ تولیدی به دیگر استان‌ها ارسال می‌شود.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر تعداد واحدهای فعال مرغداری استان بوشهر را 187 واحد اعلام کرد و ادامه داد: در 8 ماه امسال شاهد افزایش 21 درصدی جوجه‌ریزی نسبت به سال قبل در مرغداری‌های استان بوشهر هستیم.

وی ادامه داد: در سال‌های اخیر با سرمایه‌گذاری صورت پذیرفته در بخش مرغ مادر گوشتی، 2 واحد مرغ مادر به بهره‌برداری رسیده که این کار موجب تأمین تخم مرغ نطفه‌دار کارخانه جوجه‌کشی در استان خواهد شد.

نکیسا با اشاره به اینکه این امر موجب شده که بخش عمده جوجه یک روزه در سطح استان تولید شود، تصریح کرد: در سال‌های قبل جوجه یک روزه مورد نیاز واحدهای پرورش مرغ گوشتی خارج از استان و عمدتاً از شمال کشور تأمین می‌شد. این کار باعث ایجاد هزینه اضافه به مرغداران به دلیل تأثیر عوامل محیطی روی جوجه و تأثیر منفی در طول دوره پرورش می‌شود.

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی بوشهر از وارد مدار شدن یک واحد جوجه‌کشی به ظرفیت 40 میلیون قطعه در استان خبر داد و بیان کرد: با بهره‌برداری این واحد، تخم مرغ نطفه‌دار تولیدی واحدهای مرغ مادر گوشتی استان بوشهر در این واحدها تبدیل به جوجه یک روزه شده و تحویل واحدهای پرورش مرغ گوشتی داده می‌شود.

انتهای پیام/190