شناسهٔ خبر: 69917866 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: طرفداری | لینک خبر

یحیی گل محمدی: ادیب زارعی آینده دروازه‌بانی ایران است

سرمربی فولاد به تمجید از دروازه‌بان جوان خود پرداخت.

صاحب‌خبر -

طرفداری | فولاد خوزستان مقابل فولاد هرمزگان در ضربات پنالتی با درخشش ادیب زارعی که موفق به مهار 5 ضربه پنالتی شد، به پیروزی رسید و به مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی ایران راه یافت.

یحیی گل محمدی، سرمربی فولاد خوزستان پس از پیروزی تیمش مقابل فولاد هرمزگان در یک شانزدهم نهایی جام حذفی، در نشست خبری اظهار داشت:

بازی بسیار پر هیجانی بود و برای ما سخت گذشت. از موقعیت‌هایی که داشتیم خوب استفاده نکردیم و دروازه‌بان حریف عملکرد بسیار خوبی داشت.

وی گفت:

جام حذفی همیشه با این چالش‌ها همراه است و تیم‌ها باید تمرکز کامل داشته باشند. خوشحالم که توانستیم به مرحله بعد صعود کنیم و از تیم داوری، بازیکنان و کادر فنی هر دو تیم تشکر می‌کنم.

گل محمدی در خصوص انتخاب ادیب زارعی به عنوان دروازه‌بان اصلی در این دیدار گفت:

ما به ادیب زارعی اعتماد کامل داشتیم. عملکرد او در تمرینات، خصوصاً ضربات پنالتی، فوق‌العاده بود. او از لحاظ فنی و اخلاقی پتانسیل بالایی دارد و به نظرم آینده دروازه‌بانی ایران است.

سرمربی فولاد خوزستان همچنین از هواداران تیمش تشکر کرد و گفت:

تشویق‌های بی‌وقفه هواداران در طول بازی، انگیزه مضاعفی به بازیکنان داد و نقش مهمی در پیروزی تیم داشت.