شناسهٔ خبر: 69914609 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

سایه مرگ زیر چتر سفید

مصرف قارچ‌های جنگلی بدون شناخت کافی، زمینه ساز مرگ مصرف کننده‌ها را به همراه دارد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، همه ساله و در گوشه و کنار استان، خبر‌هایی مبنی بر مسمومیت با قارچ می‌شنویم. قارچ‌هایی که مصرف کننده‌ها با آنها آشنایی ندارند و گاهی اوقات با مصرف قارچ سمی، زندگی آنها به پایان می‌رسد.


سایه مرگ زیر چتر سفیدنمونه این خبر‌ها که مدتی قبل در شهر آکند ساری اتفاق افتاد و متاسفانه موجب مرگ دلخراش دو خواهر جوان شد که با مصرف قارج سمی به دیار باقی شتافتند.


رئیس اورژانس مازندران می‌گوید: قارچ‌های سمی ظاهری مشابه به قارچ‌های خوراکی دارند و حتی مصرف اندک آن می‌تواند سلامتی را به خطر بیندازد.


دکتر صالح طبری افزود: علائم مسمومیت با قارچ‌ها به صورت گوارشی از جمله اسهال، استفراغ، کاهش ضربان قلب، مشکل تنفسی، تعریق، آبریزش چشم و بینی و افزایش ترشح بزاقی می‌شود.

آزمایش، تنها راه شناخت قارچ سمی و غیر سمی


کارشناس قارچ شناسی هم می‌گوید: تشخیص سمی یا غیر سمی بودن قارچ از روی شکل ظاهر ممکن نیست و باید برای اطمینان به آزمایشگاه ارسال شود.


موسی زاده افزود: مردم باور‌های غلط در زمینه شناسایی این قارچ‌ها را کنار بگذارند و با مصرف آن جان خود را به خطر نیندازند.


سیده حکیمه موسوی در این زمینه گزارشی تهیه کرده است:

<div id="video-display-embed-code_11751770"><script type="text/JavaScript" src="https://www.iribnews.ir/fa/news/play/embed/4390011/11751770?width=400&height=300"></script></div>