شناسهٔ خبر: 69911028 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: دفاع پرس | لینک خبر

افتتاح مجموعه شبیه‌ساز‌های هوانوردی ارتش

مجموعه شبیه‌ساز‌های هوانوردی ارتش با حضور جمعی از فرماندهان ارشد آجا در دانشگاه علون و فنون هوایی شهید ستاری افتتاح شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتی دفاع‌پرس، مجموعه شبیه‌ساز‌های هوانوردی صبح امروز (یکشنبه) با حضور امیر دریادار «حبیب‌الله سیاری» رئیس ستاد و معاون هماهنگ‌کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران، امیر سرتیپ «علیرضا شیخ» معاون تربیت و آموزش ارتش، امیر دریادار «سیدمحمود موسوی» معاون عملیات ارتش، امیر سرتیپ خلبان «حمید واحدی» فرمانده نیروی هوایی ارتش و جمعی از فرماندهان ارتش در دانشگاه علون و فنون هوایی شهید ستاری افتتاح شد.

این شبیه‌ساز‌ها مبتنی بر فضای واقعی پرواز و به همت دانشگاه علوم و فنون شهید ستاری برای آموزش خلبانان نیروی هوایی ارتش ساخته شده است.

همچنین این شبیه‌ساز‌ها در دو مدل برای هواپیمای «بونانزا» نسبت به واقعیت مجازی و همچنین جنگنده مبتنی بر نبرد‌های هوایی در محیط فضای دیجیتالی سه‌بعدی (متاورسی) ساخته شده است.

انتهای پیام/ 271