شناسهٔ خبر: 69910962 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: حوزه | لینک خبر

یکی از فضلای اردو زبان

مجامع بین المللی پاسخ گوی جنایت گروه تکفیری وهابیت پاراچنار باشند

حوزه/ حجت‌الاسلام اکبری گفت: وهابیت و طالبان در پاکستان منطق گفتگو و فهم و شعور انسانی ندارند. سال‌هاست که با نام مذهب، شیعیان را به فجیع‌ترین شکل ممکن به شهادت می‌رسانند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری حوزه، در پی حادثه تلخی که اخیراً در منطقه پاراچنار پاکستان رخ داد و جان بسیاری از خانواده‌های غیرنظامی را گرفت، مراسم ترحیم شهدای این واقعه با همت بخش شبه قاره مدیریت زائرین غیرایرانی آستان قدس رضوی در حرم امام رضا علیه‌السلام برگزار شد.

این مراسم در روز شنبه، ۳ آذرماه، بعد از نماز مغرب و عشاء در محل رواق غدیر حرم مطهر رضوی با حضور ۴۰۰ نفر از زائرین و مجاورین و طلاب اردو زبان برگزار شد. شرکت‌کنندگان در این مراسم با برگزاری دعا و تلاوت قرآن، یاد و خاطره شهدای پاراچنار را گرامی داشتند و با صدای بلند پیام صلح و همزیستی مسالمت‌آمیز را به جهانیان ارسال کردند.

در این برنامه، تلاوت مجلسی توسط قاری مدعو از دارالقرآن حرم مطهر، مداحی به زبان پشتو توسط جناب آقای ضامن قاسم و مداحی اردو زبان توسط جناب آقای سید سجاد حسین موسوی انجام شد. همچنین، نوحه‌خوانی و سینه‌زنی توسط کاروان‌های پشتو زبان به زیبایی هرچه تمام‌تر اجرا گردید.

حجت‌الاسلام دیدار علی اکبری، از فضلای اردو زبان سخنران این مراسم، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای پاراچنار، جنایات کوردلان ایادی استکبار و صهیونیسم جهانی و وهابیت خبیث را به شدت محکوم کرد.

وی در سخنان خود به ریشه‌دار بودن شجره ملعونه وهابیت و طالبان در پاکستان اشاره کرد و گفت: «این گروه‌ها نه منطق گفتگو دارند و نه فهم و شعور انسانی. آن‌ها سال‌هاست که با نام مذهب، شیعیان را به فجیع‌ترین شکل ممکن به شهادت می‌رسانند.»

مجامع بین المللی پاسخ گوی جنایت گروه تکفیری وهابیت پاراچنار باشند

حجت‌الاسلام اکبری همچنین به سکوت مجامع بین‌المللی مدعی حقوق بشر اشاره کرد و اظهار داشت: «همان‌طور که برای فلسطین و لبنان روزه سکوت گرفتند، برای پاراچنار نیز سکوت کردند، گویی که اصلاً چنین خبری را نشنیده‌اند!» این سخنان با واکنش‌های احساسی حاضران همراه بود و نمایانگر عمق نگرانی جامعه شیعه از وضعیت کنونی مسلمانان در نقاط مختلف جهان بود.

مراسم ترحیم شهدای پاراچنار، فرصتی برای یادآوری فاجعه‌های انسانی و پیامی قوی از اتحاد و همبستگی مسلمانان در برابر تروریسم و خشونت‌های فرقه‌ای بود.