شناسهٔ خبر: 69909153 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

استاندار:

استان کرمان به یک سند برای تحول‌بخشی به توسعه نیاز دارد

استاندار کرمان گفت: استان به یک سند برای تحول‌بخشی به توسعه، نیاز دارد، برنامه‌ای که در آن اولویت‌ها و جهت‌گیری استان در بخش‌های مختلف مشخص شود. 

صاحب‌خبر -

محمدعلی طالبی امروز چهارم آذرماه در دیدار رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی با اشاره به سند آمایش استان اظهار کرد: کرمان به یک سند برای تحول‌بخشی به توسعه نیاز دارد و لازم است که سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی در راستای تحقق این سند برنامه‌ای ظرف دو ماه آینده ارائه دهد که اولویت‌ها و جهت‌گیری استان مشخص باشد. 

وی افزود: سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی باید برنامه کاهش تورم را داشته باشد و نسبت به جایگاه استان در رشد تورمی نباید بی‌تفاوت بود. دلایل این مسئله باید احصا شود و براساس نتایج سنجش ماهانه تورم، یک برنامه کنترل و کاهش تورم در استان نیاز است.

بنابراین گزارش، محمدرضا وحیدی رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کرمان نیز در این نشست با اشاره به جمعیت سه میلیون و ۴۰۰ هزار نفری استان گفت: سهم جمعیت استان از کشور چهار درصد است و رتبه ۹ جمعیتی را دارد.

وی نرخ بیکاری استان کرمان را ۸.۲ درصد اعلام کرد و افزود: نرخ بیکاری در کشور ۷.۵ درصد است که استان از متوسط کشوری بالاتر بوده اما در سنوات اخیر روند کاهشی داشته است. نرخ بیکاری مردان در استان از متوسط کشوری پایین‌تر است.

وحیدی با بیان اینکه نرخ مشارکت استان در مقایسه با کشور پایین‌تر است، گفت: در سنوات اخیر با توجه به بهبود فضای کسب و کار استان، شرایط اشتغال برای زنان بهتر شده و باید بخش خدمات را برای اشتغال آنها در استان افزایش دهیم که بانوان بتوانند در اقتصاد استان موثر باشند.

وی درباره فضای کسب و کار استان و رتبه چهارم کرمان گفت: باید در فرآیندهای اقتصادی دستگاه‌های اجرایی به صورت جدی‌تر برای حفظ این رتبه تلاش کنیم.

به گزارش ایسنا، استاندار کرمان امروز همچنین با مدیرکل و شورای معاونان اداره کل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان دیدار کرد.

وی در این نشست اظهار کرد: استان کرمان دارای ظرفیت‌های بالقوه‌ای در حوزه صنعت، معدن و کشاورزی نوین است که می‌توانند زمینه‌ساز ایجاد یک پشتوانه اقتصادی قوی در استان باشند.

طالبی اظهار کرد: هدف ما این است که با نگاهی بلندمدت، برنامه‌ای برای رفع محرومیت در مناطق کمتربرخوردار استان تهیه کنیم و توانمندی اقتصادی خانوارها را افزایش دهیم.

وی همچنین بر لزوم همکاری تمام‌ دستگاه‌های مسئول تأکید کرد و افزود: ‌کمیته امداد نمونه‌ای از همیاری و مساعدت در این راستا است و باید با نگاهی پایدار به حل مشکلات معیشتی جامعه وارد عمل شویم.‌

استاندار کرمان تصریح کرد: باید از ظرفیت‌های دولتی و غیردولتی حداکثر استفاده را ببریم.  

ناصر عسکری‌نژاد مدیرکل کمیته امداد استان کرمان نیز گفت: کمیته امداد فارغ از هر نگاه سیاسی، سعی می‌کند در کنار مسئولان دردی از دل مردم بردارد و مشکلات مردم را پیگیری کنیم.

وی افزود: ۴۸ درصد از جامعه آماری کمیته امداد استان کرمان در مناطق جنوب و ۲۱ درصد در شرق استان هستند که اکثرا جمعیت خانوار بالایی نیز دارند و امکان استفاده از ظرفیت‌های تسهیلاتی برای آنها فراهم نیست.

عسکری‌نژاد گفت: طی سال گذشته ۱۳۲۰ میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی در مجموعه کمیته امداد استان پرداخت شده که بیش از ۱۴ هزار فرصت شغلی را ایجاد کرده است.

وی بیان کرد: ۵۱ هزار دانش‌آموز را در راستای توانمندسازی فکری و فرهنگی حمایت می‌کنیم و حدود ۷۳۷ مورد احداث مسکن مددجویان نیز در سال جاری انجام شده است.

انتهای پیام