شناسهٔ خبر: 69902353 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: آریا | لینک خبر

تبدیل شن چاله‌ها به قطب گردشگری تهران

صاحب‌خبر -
تبدیل شن چاله‌ها به قطب گردشگری تهران
خبرگزاری آریا - مدیر عامل سازمان نوسازی شهرداری تهران از تبدیل شن چاله های منطقه 18 به قطب گردشگری تهران خبر داد.

به گزارش خبرگزاری آریا مهدی هدایت، در مورد آخرین وضعیت شن چاله ها با بیان اینکه شن چاله های منطقه 18 یکی از پروژه های مهم شهرداری تهران است گفت: کلان ساختار گردشگری در شهر تهران تعریف کردیم که از باغات کن شروع شده و شامل بوستان جوانمردان، فرودگاه مهرآباد و نهایتا از طریق باغ راه حضرت زهرا که حدود 10کیلومتر است به شن چاله ها ختم می شود که در این کلان ساختار طراحی شن چاله ها را انجام دادیم.
وی با بیان اینکه طراحی شن چاله ها با رویکرد گردشگری خواهد بود گفت: براساس برنامه ریزی های صورت گرفته شن چاله ها ایمن سازی و تثبیت می شود که البته تثبیت آن همراه با فضای سبز خواهد بود و با تکنولوژی فنی کانال دفع آب های سطحی ایجاد می شود تا خطر احتمالی رودخانه کن نیز مهار شود و کل مجموعه شن چاله ها به فضای سبز فرامنطقه ای تبدیل می شود.
هدایت با تاکید بر اینکه سعی کردیم با تثبیت گردشگری در شن چاله ها یک تهدید شهری را تبدیل به فرصت کنیم ادامه داد: براساس برنامه ریزی های صورت گرفته پروژه باغ راه حضرت زهرا به شن چاله ها و نهایتا این دو مجموعه به بوستان ولایت متصل می شوند و این در حالی است که تبدیل بوستان ولایت نیز با رویکرد فناورانه در دستور کار قرار گرفته است.
وی با تاکید بر اینکه بخش زیادی از اراضی شن چاله ها تحویل شهرداری تهران شده است گفت: با ستاد اجرایی فرمان امام که مالک حدود 100 هکتار این مجموعه بود و مابقی نیز با مجموعه های دولتی و خصوصی برای تعیین تکلیف شن چاله ها توافقات اولیه شده است و اگر همراهمی لازم صورت گیرد براساس برنامه ریزی های صورت گرفته بخش پایدارسازی گود در سالجاری و بخش اجرایی پروژه در صورت تامین بودجه در سال آینده، نهایی می شود تا مجموعه گردشگری فرمنطقه ای در شن چاله ها اجرایی شود.
هدایت با بیان اینکه همه گودهای شن چاله ها حفظ می شود چرا که پر کردن آن گودها هم شرایط فنی خاص خودرا دارد گفت: عمق شن چاله ها از 100 متر تا 40 متر متغیر است و از استاندارهای معدن گذر کردند و عمق گودها بسیار زیاد است اما می توان در همین گودهای موجود ورزشها و گردشگری های خاص را انجام داد و بسیاری از سرمایه گذاران نیز اعلام آمادگی کردند تا بازی های خاص برای داخل گود طراحی و اجرا کنند و حاضر به سرمایه گذاری هستند و با حمایت بخش خصوصی می تواند شن چاله ها را به قطی گردشگری تهران بدل کرد.
وی در پاسخ به این سوال که مالکان گود در ازای تحویل گود چه چیزی دریافت کردند؟ افزود: مالکان گودها را تحویل شهرداری خواهند داد که سهم شهرداری خواهد شد و قسمتی از سطح صاف زمین بالای گودها نیز سهم شهرداری خواهد شد تا بتواند از منابع آن هزینه های ایمن سازی و... را تامین کند و مابقی سهم مالکان گودها است و در نظر دارند با رویکر محله محور و تامین سرانه ها اقدام به ساخت مسکونی کنند.
انتهای پیام/