![ناترازی انرژی با کمترین مشکل مدیریت شود](https://www.aryanews.com/Incsys/Photo.aspx?width=300&height=225&image=https%3a%2f%2fmedia.shana.ir%2fd%2f2024%2f11%2f24%2f3%2f452092.jpg%3fts%3d1732423276000)
به گزارش آریا به نقل از پایگاه اطلاعرسانی دولت، محسن حاجیمیرزایی عصر شنبه (سوم آذر) در نشست کارگروه مدیریت مصرف انرژی که با حضور وزیران نفت، نیرو، صنعت، معدن و تجارت، جهادکشاورزی و تعدادی از معاونین وزیران و رئیس سازمان پدافند غیرعامل برگزار شد، با اشاره به اهمیت موضوع مدیریت تولید و مصرف برق و نیز حاملهای انرژی در زندگی روزمره مردم و فعالیت بخش تولید اظهار کرد: بخشهای مختلف مسئول در این زمینه باید نهایت تلاش و دقت خود را بهکار بگیرند تا ناترازیهای موجود با موفقیت و کمترین مشکل مدیریت شوند.
وی گفت: این نشست پیرو گزارشهای دستگاههای مختلف و بهدستور رئیسجمهوری برای بررسی کارشناسی مسئله و ارائه نظر به وی برگزار شده است.
در این نشست وزیران نفت، نیرو، صمت و جهادکشاورزی و معاونین آنها به تشریح آخرین وضع تولید، تأمین و مصرف گاز و پیشبینیهای صورت گرفته از وضع آینده بهویژه در زمینه مصرف در فصل زمستان پرداختند و راهکارهای خود را برای ارائه گزارش نشست به رئیسجمهوری ارائه کردند.