شناسهٔ خبر: 69899471 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

علم و پژوهش حلقه مفقوده نارسایی‌های اجتماعی است

شهرکرد-نخبه علمی و پژوهشی گفت: علم و پژوهش حلقه مفقوده بخش اعظمی از مشکلات و نارسایی‌ها و آسیب‌های اجتماعی است.

صاحب‌خبر -

احمد کاظمی نخبه علمی و پژوهشی در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به نارسایی‌ها وآسیب‌های مشکلات اقتصادی و اجتماعی در جامعه اظهار داشت: علم و پژوهش حلقه مفقوده بخش اعظمی از مشکلات و نارسایی‌ها و آسیب‌های اجتماعی است و قدم گذاشتن در این مسیر و پرداختن به چالش‌ها و موانع موضوعی در جامعه یکی از عوامل انگیزشی و هدفمند خود جهت ورود به این مسیر و طریق است.

وی افزود: شناخت مسائل و موضوعات پیرامونی هر محیطی، یکی از دغدغه‌های اصلی انسان‌ها برای کشف راه حل مسائل و کاستن از پیامدهای ناگوار یک پدیده است مانند ریشه‌یابی مسأله بیکاری، باید عوامل پنهان و نامرئی در شکل‌گیری آن مانند شرایط اقلیمی را در نظر گرفت.

بسیج در حمایت از نخبگان علمی نقش پررنگی داشته است

این نخبه علمی در ادامه با اشاره به نقش بسیج در حمایت از نخبگان علمی خاطرنشان کرد: بنده به طور منظم و مرتب در برنامه‌های عمومی بسیج شرکت کردم و معتقدم بسیج مجموع‌های منظم از افراد با اعتقاد به یک طریق واحد است.

کاظمی اذعان داشت: مهمترین شاخصه یک بسیجی جستجوی حل مسأله با استفاده از خرد جمعی است که افراد را دور هم جمع می‌کند.

وی ادامه داد: شناسایی ذائقه فکری ونیازمندی‌های فکری جوانان؛ و ایجاد تنوع و تعدد برنامه‌های متناسب با تحولات فکری جوانان باعث جذب و ایجاد علاقه به حضور و مشارکت در فعالیت‌های بسیج است.

کاظمی با اشاره به نقش بسیج در تأمین امنیت و همبستگی ملی بیان داشت: به واسطه تجمیع سلایق و ذائقه‌های گوناگون فکری در بسیج، می‌توان بسیج را خلاق، توانمند و مکتب امنیت آفرین نامید و با توجه به ظرفیت تعدد مذاهب و اقوام با همبستگی و یکپارچگی ملی و سرزمینی می‌توان امنیت پایدار را در جامعه ایجاد و نهادینه کرد.

وی مطرح کرد: در مواجه با چالش‌ها یا حل یک مسأله، دیدگاه‌های گوناگون وجود دارد و این مورد برای من در حل اجرای مسائل پیش رو در بسیج تکرار شده است و گاهی اوقات منتج به درک مشترک می‌شود و در مواردی هم در حل مسأله دچار رهاشدگی شده است.

کاظمی با اشاره به نقش بسیج در حل مشکلات اجتماعی و اقتصادی عنوان کرد: ارتباط برون سازمانی بسیج با دستگاه‌های و سازمان‌های مردمی به عنوان یک عامل مؤثر در حل مشکلات مجموعه‌ها و مردمی کردن اقتصاد و حضور مؤثر مردم در فعالیت‌های اقتصادی باید در صدر برنامه‌های اقتصادی بسیج باشد تا یکنواختی اجتماعی به وجود بیاید.

وی در پایان گفت: دو شرط اصلی موفقیت یک فرد با توجه به ترکیب علایق در مجموعه بسیج، شناخت دقیق مأموریت‌های بسیج و علاقه و انگیزه، نقشه راه جوانان برای قدم گذاشتن در مسیر بسیج و بسیجی ماندن است.