خبرگزاری بین المللی شیعیان (شفقنا)- رئیس پژوهشکده فرهنگ و مطالعات اجتماعی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی گفت: همایش علمی فلسفه فرهنگ با تاکید بر دیدگاه های رهبر انقلاب چهارشنبه در قم برگزار می شود.
به گزارش شفقنا، حجت الاسلام مسعود اسماعیلی در مصاحبه مطبوعاتی با خبرنگاران که در محل پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی برگزار شد، اظهار داشت: همزمان با سالروز جهانی فلسفه همایش علمی فلسفه فرهنگ با تاکید بر دیدگاه های مقام معظم رهبری با سخنرانی شخصیت های مهم و تاثیرگذار در امور فرهنگی کشور چهارشنبه در قم برگزار می شود.
وی بیان داشت: در مراسم افتتاحیه، شخصیت هایی همچون حجج اسلام عاملی، پارسانیا، خسروپناه و آیت الله رشاد حضور دارند و اساتید دیگر همچون سید حسین شرف الدین، دکتر قائمی نیا، دکتر فاضلی ارائه مقاله خواهند داشت.
وی با اشاره به محورهای همایش افزود: مباحث «فلسفه فرهنگ»، «امتداد نظریه فلسفه فرهنگ در ساحات دیگر»، «نقد دیدگاه های رقیب در حیطه فلسفه فرهنگ»، «میراث فکری و عملی امام خمینی و فلسفه فرهنگ»، و «تمرکز بر اندیشه و عمل رهبر انقلاب و فلسفه فرهنگ» محورهای این همایش علمی می باشد.
وی عنوان کرد: مراسم اختتامیه نیز اردیبهشت سال آینده در دفتر تهران خواهد بود.
رئیس پژوهشکده فرهنگ و مطالعات اجتماعی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی عنوان کرد: مقالات در دو دسته سفارشی که متمرکز بر اندیشه های فیلسوفان اسلامی ایرانی همچون علامه طباطبایی، شهید مطهری، علامه مصباح یزدی، آیت الله رشاد و آیت الله یزدان پناه و همچنین اعلان عمومی بوده که تاکنون ۸ مقاله سفارشی از اساتید دانشگاهی و حوزوی و ۱۰ مقاله عمومی ارسال شده است. مقالات باید تا پایان آذر ماه ارسال شوند البته چکیده مقالات پس از چندین بار تمدید تا امروز شنبه فرصت دارد.
وی افزود: این همایش متمرکز بر اندیشه های بومی و اسلامی است و از همین رو برگزاری پنل هایی را از صبح تا بعدازظهر روز چهارشنبه، قبل از آغاز همایش در قم طراحی کرده ایم.
وی ادامه داد: همچنین سه شنبه جاری نیز رویداد مهمی داریم که متشکل از چهار پنل است و هر پنل دو تا چهار سخنران دارد که اطلاع رسانی خواهد شد.
دبیر علمی این همایش ابراز داشت: همایش دارای درجه ILC است و قول داده شده درجه را اخذ کنیم و افرادی که مقاله نوشته اند در مجله سطح علمی خودشان اختصاصی چاپ می شود.
وی در پاسخ به سوالی پیرامون بی نظمی فرهنگی که در کشور ایجاد شده و این که چرا دولتمردان عقب تر از مردم اند و در ارائه برنامه موفق نیستند، افرود: ساحت اصلی فرهنگ، مردم و عموم است و به اشتباه ما به دنبال نهادهای فرهنگی در ذهن خودمان می گردیم و علت این که دولتمروان موفق نیستند آن است که مردم همواره جلوترند.