شناسهٔ خبر: 69889159 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

وضعیت غیرانسانی بیمارستان کمال‌عدوان در سایه بمباران بی‌وقفه

مدیر بیمارستان کمال عدوان با اشاره به از کار افتادن ژنراتورهای برق و شبکه‌های آب و اکسیژن این بیمارستان در نتیجه حملات وحشیانه صهیونیست‌ها، اعلام کرد که ارتش این رژیم به بمباران بی‌وقفه بیمارستان ادامه می‌دهد و زنان و کودکان را وحشت‌زده می‌کند.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، در حالی که ارتش صهیونیستی به حملات عامدانه خود علیه بیمارستان‌ها و مراکز بهداشتی در سراسر نوار غزه به ویژه شمال این باریکه ادامه می‌دهد، دکتر «حسام ابوصفیه» مدیر بیمارستان کمال عدوان در بیت لاهیا اعلام کرد که نیروهای اشغالگر از عصر دیروز جمعه تا نیمه شب، بیمارستان را با پهپاد و گلوله مورد حمله قرار دادند.

دکتر ابوصفیه گفت که بمباران‌های مستقیم و مکرر ارتش دشمن، ورودی‌های بخش‌های پذیرش و اورژانس، حیاط‌های بیمارستان، ژنراتورهای برق و دروازه‌های بیمارستان را هدف قرار داد.

به گفته مدیر بیمارستان کمال عدوان، در نتیجه این حملات ارتش صهیونیستی 12 نفر از جمله یک پزشک، یک پرستار و یک مدیر در بخش پذیرش و اورژانس به شدت مجروح شدند.

وی افزود که بمب‌های اسرائیلی، ژنراتور برق و شبکه اکسیژن و آب بیمارستان را از کار انداخت و کودکان و زنان مجروح و بیمار را به شدت وحشت زده کرد.

وزارت بهداشت غزه پیشتر اعلام کرد: نیروهای اشغالگر، پنجشنبه‌شب برای چندمین بار بیمارستان کمال عدوان در شمال نوار غزه را هدف قرار دادند که در نتیجه آن، شش نفر از کادر پزشکی شاغل در این بیمارستان زخمی شدند و بسیاری از مجروحان در بخش مراقبت‌های ویژه بستری شده‌اند. حمله اسرائیل منجر به انهدام ژنراتور اصلی برق در بیمارستان کمال عدوان و آسیب جدی به مخازن آب شد و همین مسئله جان بسیاری از بیماران و کارکنان بیمارستان را به خطر می‌اندازد.

بیمارستان کمال عدوان در شمال نوار غزه که بارها هدف حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی قرار گرفته است و اشغالگران حتی به داروهای باقیمانده در انبار این بیمارستان هم رحم نکردند، نماد بزرگی از درد و رنج ساکنان شمال نوار غزه بعد از گذشت نزدیک به 50 روز از حملات جنایتکارانه و محاصره ظالمانه رژیم اشغالگر علیه این منطقه در چهارچوب اجرای طرح موسوم به ژنرال‌هاست.

بیماران و مجروحان در این بیمارستان، مقابل چشم جهانیان و بدون دریافت حداقل امکانات درمانی در معرض "مرگ تدریجی" قرار دارند.

انتهای پیام/