شناسهٔ خبر: 69888531 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

معاون خدمات شهری شهرداری عنوان کرد

انجام ۱۰ هزار متر لوله‌گذاری برای تخلیه آبگرفتگی‌های امسال اهواز

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری اهواز از تلاش برای به حداقل رساندن مدت زمان ماندآب در خیابان‌ها در بارندگی‌های پیش رو خبر داد.

صاحب‌خبر -

علی شمسی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به در پیش بودن بارندگی در این هفته و تمهیدات اندیشیده‌شده برای دفع آب‌های سطحی در خیابان‌های اهواز اظهار کرد:از ابتدای فصل پاییز پیش‌بینی‌های اولیه برای مدیریت دفع آب‌های سطحی ناشی از بارندگی‌ها انجام شده است و اکنون بیشتر پروژه‌ها در حال تکمیل هستند.

وی افزود: در این زمینه، پمپ‌های مورد نیاز پیش‌بینی و همه ایستگاه‌های دفع آب اورهال شده‌اند. کانال‌ها و جوی‌های روباز نیز لایروبی شده‌اند.

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری اهواز گفت: امسال برای دفع آب‌های سطحی از خیابان‌ها، ۱۰ هزار متر لوله‌گذاری شده است تا به صورت ویژه، مدت زمان ماندگاری آب در خیابان‌ها کاهش یابد و در تلاش هستیم مدت زمان ماندآب ناشی از بارندگی به حداقل زمان ممکن برسد.

وی عنوان کرد: ۱۸ نقطه دچار آبگرفتگی در شهر در سال گذشته، شناسایی شده‌اند و در این نقاط پروژه‌هایی اجرا شده است اما باید توجه شود شرایط جوی و نوع بارندگی در اهواز به گونه‌ای است که در هر بارندگی یک نقطه شهر با بارش زیاد در یک مدت زمان کم مواجه و دچار مشکل می‌شود.

انتهای پیام