جلال رحمانی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: ۹۵۰ مکمل ویتامین D و ۸۵۰ هزار قرص آهن با اعتباری معادل ۲۰ میلیارد ریال در همه مدارس دوره متوسطه تحت پوشش استان توزیع شد.
وی اضافه کرد: این اقدام در جهت تامین نیازهای تغذیهای نوجوانان و بهبود رشد و تکامل آنها در دوره بلوغ و با توجه به شیوع کمبود ریز مغذیها به ویژه ویتامین D و آهن اجرایی شده است.
رحمانی با اظهار خرسندی از روند صحیح اجرای برنامه و توزیع مکملهای دارویی در مدارس دانش آموزی تصریح کرد: ۱۶ قرص آهن به صورت هفتگی به مدت چهار ماه و مکمل ویتامین D به صورت ماهانه در ۹ ماه سال تحصیلی توزیع می شود که باید این نکته را مد نظر قرار داشت تا مکملهای دارویی هرگز به صورت یکجا بین دانشآموزان توزیع نشود.
این مسوول همچنین به اهمیت پایگاه تغذیه سالم در مدارس و ارتباط آن با سلامت دانشآموزان اشاره کرد و یادآور شد: اخذ مجوزهای لازم برای تاسیس پایگاه تغذیه سالم و ارایه غذاهای مجاز بسیار ضروری است، چرا که این پایگاه ها باید به صورت کاملا بهداشتی فعالیت داشته باشند.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قزوین خاطرنشان کرد: تغذیه سالم در مدارس علاوه بر تامین انرژی و نیازهای تغذیهای دانشآموزان برای رشد قد و بلوغ و همچنین پیشگیری از چاقی و اضافه وزن موثر است.