قادری با اشاره به اینکه درگذشته عمده پروژههای بزرگ اقتصادی در کشور توسط شرکتها و نهادهای توسعهای و سیستم بانکی انجام میشد، گفت: در شرایط کنونی لازم است که این سیاست دوباره موردتوجه قرار گیرد، چراکه بخش خصوصی بزرگی که بتواند پروژههای بزرگ را مدیریت کند، در کشور وجود ندارد؛ بنابراین، ضروری است که بانکها از بنگاهداری خارج شوند و به سمت بنگاه سازی حرکت کنند تا از ظرفیت این واحدهای بزرگ اقتصادی استفاده کنیم و هزینه تمامشده کالاها را کاهش دهیم.
نماینده مردم شیراز همچنین افزود: بانکها باید در کنار توسعه زیرساختها و مولدسازی داراییها، نقش فعالی در بنگاه سازی ایفا کنند. این سیاست در قانون تأمین مالی که سال گذشته در مجلس به تصویب رسید، گام مؤثری در جهت ایجاد بستری برای ورود بانکها به بنگاه سازی بود. اگر بانکها بتوانند داراییهای غیرمولد خود را مولد کرده و داراییهای مازاد را واگذار کنند، گام بزرگی در حل مشکلات اقتصادی کشور برداشته خواهد شد.
قادری در گفتگو با پایگاه خبری نسیم اقتصاد همچنین تأکید کرد: این فرآیند نهتنها به نفع مردم و بانکها خواهد بود، بلکه میتواند ظرفیتهای اقتصادی کشور را توسعه دهد، به افزایش درآمدهای دولت کمک کند و فرصتهای جدید اشتغالزایی را ایجاد نماید.
در پایان، رئیس کمیسیون ویژه حمایت از تولید مجلس خاطرنشان کرد: بانکها باید در بنگاه سازی مشارکت فعال داشته باشند و بهعنوان سرمایهگذار بخشی از آورده را تأمین کنند. همکاری آنها با بخش خصوصی و حرکت از بنگاهداری به بنگاه سازی، میتواند بسیاری از مشکلات اقتصادی کشور را حل کرده و مسیر توسعه پایدار را هموار سازد.